"Нареченого будити?": Бабкін, Гросу і Slavia розповіли, чому запізнилися на власні одруження
"Нареченого будити?": Бабкін, Гросу і Slavia розповіли, чому запізнилися на власні одруження

"Нареченого будити?": Бабкін, Гросу і Slavia розповіли, чому запізнилися на власні одруження

Якщо у кіно весільна церемонія відбувається за чітким сценарієм, то у реальному житті не завжди все йде за планом. Відомі українські виконавці поділилися спогадами, як ледь не зіпсували собі свято через запізнення.

Свої історії вони розповіли журналістам програми "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна".

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

Відомий співак DZIDZIO був перед весіллям як на голках, адже його наречена Slavia не дуже квапилася: перед одруженням вона декорувала місце церемонії власноруч.

"Потім прикрасили весільний стіл цими листочками, шишечками, красиво так, такі якісь деталі, такі нюанси, таку красу, я це люблю", - згадує Slavia Ярослава Притула.

фото: скриншот youtube

Захопившись прикрашанням, Ярослава спізнилася, та Михайло їй пробачив. Сьогодні пара вже не разом, але весілля і правда було красиве.

Український музикант Сергій Бабкін власне весілля просто проспав. Щоправда, і на перше побачення з майбутньою нареченою він теж спізнився на півтори години.

"Я тоді завжди запізнювався, я був зовсім непунктуальним, абсолютно", - зізнається співак.

Сніжані Бабкіній як завжди довелося чекати на нього і перед церемонією одруження.

"Ми з моєю подружкою стояли під дверима РАЦСУ в передчутті свята. О 10:50 дзвонить моя мама і пошепки питає: «Сніжа, а Сергійка будити?». Я не пам’ятаю що було потім… може я кричала чи матюкалася, а може просто втратила дар мови", - розповідає дружина співака.

Підхопившись з ліжка в останню хвилину, Сергій все ж таки прийшов до РАГСУ.

фото: скриншот youtube

Спізнитися на власне весілля – не найгірше, що може трапитися у святковий день, про це свідчить приклад Аліни Гросу. Співачка прийшла вчасно, а от ведуча запізнилася, і не на годину, а на цілих чотири. Церемонія б зірвалася, якби Аліну не врятував Павло Зібров, який був серед запрошений гостей.

"Мама підходить до нього і каже: Павле Миколайовичу, я вас благаю - розпишіть красиво", - згадує зірка українського шоу-бізу.

фото: скриншот youtube

Як бачите, запізнення на весілля не завжди стає катастрофою: зірки згадують те, що з ними трапилося, як пригоду, і через роки ставляться до цього тільки з гумором.

Знай.ua нагадує: Сергій Бабкін трепетно звернувся до українських захисників у День козацтва: "Не плачте, ми живі"

Як раніше повідомляв Знай.ua:Аліна Гросу мітить на "Танці з зірками"? Улюблениця Романа Полянського стала брюнеткою і показала "ріжки"

Також Знай.ua писав: Колишня Дзідзьо Slavia відсвяткувала останній день літа: у шлюбі так не робила

Источник материала
Поделиться сюжетом