Максим Жорін повідомив, що життя свідка ДТП у Харкові під загрозою
Максим Жорін повідомив, що життя свідка ДТП у Харкові під загрозою

Максим Жорін повідомив, що життя свідка ДТП у Харкові під загрозою

Керівник центрального штабу Національного Корпусу Максим Жорін пояснив, що через погрози фізичною розправою представники харківського Національного Корпусу були змушені забезпечити свідку трагічного ДТП у Харкові захист.

Про це він заявив у своєму Теlegram-каналі.

Як пояснює націоналіст, представникам харківського Національного Корпусу довелося вжити всіх заходів, аби суд почув правду про нещодавнє ДТП у Харкові. «Вирішили взяти на себе її захист – тепер дівчина перебуватиме під охороною представників харківського Національного Корпусу», - повідомляє Жорін.

Щодо цього висловився і сам представник харківського Нацкорпусу: «З останніх новин, дівчина, яка була в машині винуватця ДТП і є єдиним свідком у цій справі, що перебуває у свідомості, може давати правдиві свідчення. Їй почали приходити погрози про фізичну розправу, є загроза життю». А відтак, каже він, Нацкорпус та військові «Азову» взялися забезпечити свідку безпеку.

Жорін припускає, що в цьому можуть бути замішані родичі підлітка, якого звинувачують у ДТП. Як він пояснює, за допомогою погроз вони намагаються змусити дівчину не свідчити в суді.

Як повідомляв My.ua, Тамарін розповів, хто винен у смертельному ДТП у Харкові.

Також My.ua писав про те, що Соболевський назвав проблеми українського війська та способи їх вирішення.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом