Анна Скороход заявила, що нардепа Антона Полякова вбили, а вона була з ним заручена
Анна Скороход заявила, що нардепа Антона Полякова вбили, а вона була з ним заручена

Анна Скороход заявила, що нардепа Антона Полякова вбили, а вона була з ним заручена

Народний депутат ВР Анна Скороход заперечує, що Антон Поляков вживав наркотики, і вважає, що його навмисно вбили. Також парламентарій підтверджує, що "слуги народу" отримують зарплати в конвертах.

Про це вона заявила в ефірі телеканалу "Україна 24".

Антон Поляков був убитий

Під час інтерв'ю Анна Скороход зізналася, що вони разом з Поляковим були заручені і збиралися одружитися незабаром на його день народження.

Вона додала, що всі чутки про те, що парламентарій вживав наркотики – "якась беліберда". За її словами, Поляков ніколи б до такого не вдався. Версію, яку висунув заступник міністра внутрішніх справ Євген Єнін, що Антон Поляков помер власною смертю, Анна Скороход теж заперечує. Нардеп стверджує, що депутат Поляков був убитий.

"Мені дуже неприємний увесь цей бруд, який ллється і лився, і та брехня, яка поширюється, в тому числі, правоохоронними органами і яка не має нічого спільного з правдою",- каже Скороход.

Антон Поляков був убитий

Парламентарій також припустила, що смерті Антона Полякова і мера Кривого Рогу Костянтина Павлова можуть бути пов'язані.

Крім цього, Анна Скороход заявила, що досі правоохоронці не провели огляд особистих речей Антона Полякова і не допитали її, не враховуючи розмови перед моргом. Однак тоді її стан не дозволяв розсудливо відповідати.

На шиї були сліди задухи

Анна Скороход заявила, що на власні очі бачила на шиї Антона Полякова борозну, яка нагадує слід від задухи. Її вона помітила ще в київському морзі, а також ще раз під час похорону в Чернігові.

"Чомусь тут нам поліція не дає ніяких пояснень, що за борозна на шиї була у Антона. Розповідати про ланцюжок і ще якусь нісенітницю можна тільки людям, які не розуміють нічого в цьому. Я впевнена, що це слід від задухи", - пояснює Скороход.

В ефірі нардепка пообіцяла, що доб'ється правди у справі Антона Полякова.

Анна Скороход та Антон Поляков у стінах Верховної Ради

Зарплати в конвертах для "Слуг народу"

Також Анна Скороход підтвердила заяву Антона Полякова про те, що "слугам" роздають зарплати в конвертах. Вона також стверджує, що довести її слова може відповідний аудіозапис, який вже передали НАБУ.

"У "слуг" є зарплати в конвертах. На офіційну зарплату не оплатиш водія і охоронця, це апріорі неможливо", - каже Скороход.

Сьогодні зарплата народного депутата - близько 37 тисяч гривень, плюс 40 тисяч – на депутатські витрати. Однак цього не вистачає на оплату, наприклад, охоронця і водія.

Нагадаємо, що в крові загиблого нардепа Антона Полякова був не тільки метадон.

Раніше повідомлялося, що в мережі з'явилося відео останніх хвилин життя нардепа Антона Полякова.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом