10-річна донька Ані Лорак здивувала лексиконом: "Й*б-гівно*об"
10-річна донька Ані Лорак здивувала лексиконом: "Й*б-гівно*об"

10-річна донька Ані Лорак здивувала лексиконом: "Й*б-гівно*об"

Спільна донька експодружжя співачки Ані Лорак та турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу Софія зараз відпочиває разом зі своїм батьком в Буковелі. Однак на зіркову маму чекав неприємний сюрприз. 10-річна дівчинка публічно матюкалася.

Відповідне відео на своїй сторінці в Instagram розмістив Налчаджиоглу.

На кадрах, опублікованих бізнесменом, він разом із дочкою катаються на екстремальному атракціоні в Карпатах. Софія не змогла стримати емоцій і викрикнула: "Й*б-говно*об… жопа".

Шанувальники обурені

Недитячий лексикон 10-річної Софії обурив підписників ексчоловіка Ані Лорак. У коментарях під дописом вони залишили безліч негативних коментарів:

"Який словниковий запас ( мама не чула... Як можна так матюкатися?", -  з’явилося повідомлення від шанувальника під відео.

Після негативу у сторону себе і своєї доньки Мурат Налчаджиоглу видалив публікацію і розповів про це в сторіс.

Колишній чоловік Ані Лорак відпочиває з дочкою. Скріншот: Instagram/muratnalca

Проте уже через кілька годин скандальне відео знову з’явилося на сторінці Мурата в соцмережах. Під ним бізнесмен залишив довгий текст з іронічними вибаченнями:

"Звичайно "Пробачте" за те, що 10-річна дівчинка на емоціях висловилася нецензурною лексикою, що сильно поранило вашу ніжну психіку! Ми щиро вибачаємося за свободу наших емоцій!", - пише колишній чоловік Ані Лорак.

Варто зазначити, що у Буковелі Мурат Налчаджиоглу відпочиває не лише із донькою Софією, а також із новою дівчиною Лілією, у якої теж є дитина.

Нагадаємо, що співачка Ані Лорак і турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу розлучилися у 2019-му році після десяти років шлюбу. Причиною розлучення стали численні зради чоловіка зірковій дружині.

Нагадаємо, що Ані Лорак розповіла про новий роман.

Читате також, що опальна співачка Ані Лорак вперше за 7 років з'явилася на українському ТБ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом