Дочка зустріла Зінченка середнім пальцем після матчу Боснія і Герцеговина - Україна
Дочка зустріла Зінченка середнім пальцем після матчу Боснія і Герцеговина - Україна

Дочка зустріла Зінченка середнім пальцем після матчу Боснія і Герцеговина - Україна

Український футболіст Олександр Зінченко поділився в соціальній мережі фотографією з дочкою Євою, яка показала батькові "середній палець" після матчу Боснія і Герцеговина – Україна.

Фото опубліковано на особистій сторінці в Instagram.

Гол у ворота збірної Боснії і Герцеговини

16 листопада відбулася гра між збірними України та Боснії і Герцеговини. Це був кваліфікаційний раунд на Чемпіонат світу, який наша національна збірна пройшла. Далі - матчі плей-офф. Українці змогли забити два голи у ворота супротивників, і першим відзначився півзахисник і лівий захисник англійського "Манчестер Сіті" і національної збірної України Олександр Зінченко.

Олександр Зінченко забив перший гол у матчі з Боснією і Герцеговиною

Він забив на 59 хвилині гри, що додало футболістам натхнення і більшого завзяття. Рівно через 20 хвилин автором другого голу став Артем Довбик. Виконавши свій обов'язок, спортсмени повернулися додому на відпочинок і відновлення сил.

"На що награв, те й отримав"

Зінченко в 2020 році одружився на коханій Владі Щегловій, яка нещодавно подарувала чоловікові першу дочку – Єву. Олександр опублікував в соціальній мережі Instagram смішну фотографію, на якій дівчинка нібито показує батькові середній палець, на що футболіст написав: "На що награв, те й отримав".

Дочка Олександра Зінченка показала батькові" середній палець " за його гру

Підписники оцінили жарт Зінченка і продовжують коментувати миле фото. "Боже, яке сонечко", "Яка прекрасна дівчинка, з гумором", "Правильно, не дає татові розслабитися", - це і багато іншого пишуть під постом Олександра, розчулюючись Євою.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Андрій Ярмоленко може опинитися в турецькому клубі "Трабзонспор".

Також ми писали, що Боснія і Герцеговина-Україна: вирішальний матч ЧС-2022.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом