Що означає "лицарське" фото Авакова з Гордоном, Шустером, Комаровським та Гройсманом?
Що означає "лицарське" фото Авакова з Гордоном, Шустером, Комаровським та Гройсманом?

Що означає "лицарське" фото Авакова з Гордоном, Шустером, Комаровським та Гройсманом?

Колишній міністр МВС України Арсен Аваков продовжує інтригувати українців загадковими публікаціями у своїх соцмережах. Днями ексчиновник виклав фотографію, на якій поруч з ним позують експрем'єр-міністр Володимир Гройсман, лікар Євген Комаровський, журналіст Дмитро Гордон, телеведучий Савік Шустер і продюсер шоу "Свобода слова" Павло Єлізаров.

Відповідна публікація з'явилася на сторінці колишнього глави МВС в Instagram.

Тримають в руках зброю

Знімок зроблений в Литві  недалеко від Тракайського острівного замку, який побудували посеред озера Гальве. Колись споруда належала великому князю литовському Вітовту, а пізніше його спадкоємцям. З 1962–го року Тракайський замок - це музей.

Перед камерою українські медійні обличчя позують із середньовічною зброєю в руках: мечами, списами, сокирою і щитом. Можна припустити, що реквізит чоловікам надали безпосередньо в музеї для фотографії.

"Так-так, це саме те, що ви подумали", - залишив багатозначний підпис під фотографією Аваков.

Критика Зеленського

Нагадаємо, що останнім часом сам Аваков, а також Гройсман, Комаровський, Гордон і Шустер, що позують з ним, активно критикують чинного президента України Володимира Зеленського і його команду.

Арсен Аваков і Володимир Зеленський

Зокрема, Дмитро Гордон в ефірі "Україна 24" заявив, що Зеленський повинен стримати свою обіцянку і не балотуватися на другий термін, навіть якщо його рейтинг буде 90%.

У свою чергу доктор Комаровський розповідав, що Володимир Зеленський кликав його в свою команду і пропонував посаду міністра. За словами Комаровського, він відмовився і не шкодує про своє рішення, адже пізніше зрозумів, що в Зе!команді "всі призначення роблять за принципом відданості вождю". В інтерв'ю Гордону педіатр зізнався, що помилився, коли публічно підтримав чинного президента на виборах. 

Зазначимо, що Савік Шустер нещодавно назвав початком кінця для чинної влади провал операції із затримання "вагнерівців".

Нагадаємо, що Комаровський поскаржився Гордону, що пошкодував про підтримку Зеленського.

Читайте також, що Аваков зізнався, про що говорив із Зеленським перед відставкою.

Чщоб не пропустити найцікавіші новини-читайте нас у Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом