Популярна українська блогерка за гроші прорекламувала Росію: "Наша держава"
Популярна українська блогерка за гроші прорекламувала Росію: "Наша держава"

Популярна українська блогерка за гроші прорекламувала Росію: "Наша держава"

У Харкові на місцеву блогерку і маму трьох дочок накинулися через рекламу російського проекту і проросійські висловлювання. Дівчина брала участь у популярному шоу "Супермама".

Про це пише видання "Детектор медіа".

Просуває ідеї розвитку Росії

Після того, як в ефір телеканалу "СТБ" вийшов 33-й випуск 4 сезону шоу "Супермама", в якому брала участь блогерка з Харкова Діана Бакід, глядачі звернули увагу, що дівчина на своїй сторінці в Instagram рекламувала російський проект.

Блогерка з Харкова Діана Бакід рекламує проект російського бізнесмена "20 ідей з розвитку" Росії

Мова про дітище російського бізнесмена Дмитра Давидова "20 ідей з розвитку Росії", який повинен допомогти знайти і направити енергетичний потік в ім'я спільного майбутнього, зокрема, російського. На фото, опублікованому Діаною, вона тримає рекламний проспект, а в пості пише: "Пишатися нашою країною можна лише тому, що в ній є сильні уми. Вважаю, що такий проект - великий подарунок для нашої держави, і вона повинна його підтримати!".

Проти дівчини ополчилися в мережі

Після того, як журналісти звернулися в прес-службу телеканалу "СТБ" за коментарем, публікація зникла, а відповідь так і не була отримана. Що цікаво, цей проект за останній час рекламували такі російські зірки як комік Максим Галкін, актриса Наталія Рудова, співак Микола Басков, телеведучі Ксенія Бородіна і Олена Водонаєва.

Проект Дмитра Давідова рекламували багато відомих російських особистостей

Невідомо, хто такий Дмитро Давидов, але в мережі є інформація, що на розкрутку "20 ідей з розвитку Росії" він витратив не менше півмільярда російських рублів (близько 6,7 мільйона доларів США).

Раніше портал MY.UA повідомляв, що США може передати Україні російські Мі - 17 і ПЗРК Stinger.

Також ми писали, що в Україні хочуть сильно штрафувати за ЛГБТ-символіку.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом