Південнокорейський серіал "Поклик пекла" обійшов "Гру в кальмара" у топі Netflix
Південнокорейський серіал "Поклик пекла" обійшов "Гру в кальмара" у топі Netflix

Південнокорейський серіал "Поклик пекла" обійшов "Гру в кальмара" у топі Netflix

Гучний південнокорейський серіал "Гра в кальмара" втратив свою лідируючу позицію в топі проектів Netflix, які найбільше переглядаються, віддавши перше місце новій оригінальній роботі "Поклик пекла".

Про це свідчить сервіс FlixPatrol.

Скинув з п'єдесталу

Серіал південноамериканського виробництва "Гра в кальмара" стартував на Netflix 17 вересня і утримував за собою першу позицію за переглядами протягом 46 днів. Але вже через день після прем'єри хоррора "Поклик пекла" лідерство перейшло цьому південнокорейському проекту. Шість серій тривалістю 50 хвилин кожна подивилися понад 80 країн, а загальний бал на 20 листопада склав 634 ("Гра в кальмара" мала 501).

Серіал "Поклик пекла" обігнав за переглядом серіал "Гра в кальмара" в топі Netflix

"Поклик пекла" знятий режисером Ен Сан Хо, який відомий глядачам як постановник фільму "Поїзд в Пусан". Поряд з інформацією про зміну лідера, відомо, що через пару днів серіал опустився на друге місце в рейтингу, а перше зайняв мультсеріал "Аркейн". Значить, в довгостроковій перспективі "Гра в кальмара" все ж більш стійка, ніж її південнокорейський конкурент.

Чим чіпляє "Поклик пекла"?

У канві серіалу людям близького майбутнього починають приходити повідомлення з датою їх смерті. Коли настає останній день життя людини, до неї являються демонічні істоти з пекла і забирають з собою. Цим чудовиськам намагаються протистояти, але на тлі жахів у світі поширюється релігійний фанатизм.

Протягом усього серіалу глядачів чекає екшн, багато страждань героїв, криваве місиво... Лякати будуть не тільки страшні істоти з пекла, але і прихована жорстокість людей, яка проявляється, коли в світі твориться беззаконня і безкарність.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що підписка Netflix для українців стала дешевшою.

Також ми писали, що Анастасія Заворотнюк з'явиться в новому фільмі: анонс від Станіслава Садальського.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом