Дружину Дмитра Гордона застукали в обіймах доктора Комаровського
Дружину Дмитра Гордона застукали в обіймах доктора Комаровського

Дружину Дмитра Гордона застукали в обіймах доктора Комаровського

Олеся Бацман і її чоловік Дмитро Гордон разом були запрошені на вечірку з нагоди дня народження їхнього друга Савіка Шустера. Окрім іменитого подружжя, на святі з’явилися й інші відомі українці, зокрема, педіатр Євген Комаровський. Спільні фото лікаря з Бацман викликали бурхливі обговорення в мережі.

Знімком Олеся Бацман поділилася на своїй сторінці в Instagram.

Кого запросили на вечірку?

Судячи з фотографії, яку розмістила дружина Дмитра Гордона в соцмережах, на  день народження Савіка Шустера були запрошені також ексочільник МВС Арсен Аваков, колишній прем’єр Володимир Гройсман, лікар Комаровський, генпродюсер програми "Свобода слова" Павло Єлізаров.

Ймовірно, вечірка пройшла в середньовічному стилі у Литві в Тракайському острівноу замку. Таку геолокацію встановив Арсен Аваков під спільною фотографією зі свята, якою поділисвя у соцмережах. На тематичних знімках усі запрошені позують із щитами і мечами.

Олеся Бацман на дні народження Савіка Шустера. Фото: instagram.com/alesiabatsman

Нетверезі Бацман і Комаровський

Олеся Бацман, схоже, особливо близько потоваришувала з 69-річним лікарем Комаровським. Дружина Гордона виклала спільні фото з педіатром, на яких вони позують дуже близько один до одного. Бацман і Комаровський влаштували власне застілля: поруч стояло безліч чарок з міцним алкогольним напоєм.

"Лікар вже готовий, я ще тримаюся", - такий підпис залишила Олеся Бацман під фото з Євгеном Комаровським, де обоє посміхаються.

Однак не всі шанувальники позитивно відреагували на публікацію Бацман. Дехто з користувачів обурився і поставив під сумнів поради знаменитого лікаря:

"Цей пост поставив хрест на всі агітаційні лекції Комаровського. Народу закони, а собі все можна", - прокоментував один із підписників дружини Дмитра Гордона.

"Оце так у вас вакцинація", - підмітив інший користувач.

Нагадаємо, що означає "лицарське" фото Авакова з Гордоном, Шустером, Комаровським та Гройсманом.

Читайте також, що Комаровський поскаржився Гордону, що пошкодував про підтримку Зеленського.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом