20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Андрій Єрмак розповів, як все було насправді в його день народження: "Ніяких приватних або державних літаків"
Андрій Єрмак розповів, як все було насправді в його день народження: "Ніяких приватних або державних літаків"

Андрій Єрмак розповів, як все було насправді в його день народження: "Ніяких приватних або державних літаків"

Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак відповів на розслідування «Української правди» щодо свого «гучного святкування» дня народження — 50-річного ювілею. Чиновник заперечує, що святкування було масштабним.

Розслідування виклало видання «Українська правда», а відповідь на нього Андрій Єрмак розмістив на своїй сторінці у мережі Facebook.

Святкування 50-річчя Андрія Єрмака

У розслідуванні йшлося про те, що Андрій Єрмак кілька днів гучно святкував свій день народження у державній резиденції «Гута». Там було багато гостей, зокрема люди із оточення Ігоря Коломойського. 

Називали прізвища бізнесмена Тимура Міндіча та заступника керівника ОП Олега Татарова. Також у розслідуванні «УП» писали, що в неділю президент Зеленський та Андрій Єрмак прибули до Києва з нагоди заходів до Дня Гідності та Свободи. Але після всіх заходів вони приватним літаком полетіли в Карпати на святкування ювілею Єрмака.

Увечері в Офісі Президента відреагували на розслідування видання. Там заперечили деякі факти. Зокрема там говорилося, що Володимир Зеленський в неділю ввечері на святкуванні в резиденції не перебував, а також в ОП заявили, що високопосадовці не використовували державні гвинтокрили для перельоту.

Андрій Єрмак відсвяткував 50-річчя

Коментар Андрія Єрмака

Сам Андрій Єрмак на своїй сторінці у мережі написав пост-відповідь на розслідування. Він заявив, що ніхто 4 дні не святкував його день народження. Приватні чи державні літаки не використовувалися. І взагалі пан Андрій, за його словами, тільки раз у житті гучно святкував власний день народження — коли йому виповнилося 35 років.

Про президента Єрмак написав таке:  «У пʼятницю Президент працював на Банковій. Згодом він відбув до резиденції в Гуті. Вже в неділю Президент у Києві брав участь у відповідних заходах, присвячених річниці початку Революції Гідності. А в понеділок перебував на робочому місці». 

Крім цього, Єрмак також заперечив, що на святкуванні був Андрій Татаров. За його словами заїжджав тільки міністр Олексій Чернишов. Керівник ОП скаржиться, що журналісти, не запитавши у нього самого, опублікували своє розслідування. «Сподіваюся наступного разу все ж отримати запит завчасно. Або й навіть поспілкуватись з журналістом наживо, і мати можливість розказати свою версію», — написав Єрмак.

Андрій Єрмак про святкування свого дня народження

У виданні ж «УП» у новому матеріалі зазначили, що хоч Єрмак і опублікував свою версію подій, деякі факти він все ж не розкрив. Зокрема «не прояснив, де він перебував у свій день народження, в неділю 21 листопада». 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що голова ОП Володимира Зеленського Андрій Єрмак у свій день народження заявив про зраду.

Також портал MY.UA писав, що Зеленський і Єрмак з пивом у пабі розсмішили українців: "Президент з народом".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом