Instagram автоматично створює музичні відео в Reels з архівних сторі
Instagram автоматично створює музичні відео в Reels з архівних сторі

Instagram автоматично створює музичні відео в Reels з архівних сторі

Соціальна мережа Instagram не планує відмовлятися від формату Reels, де можна створювати і публікувати довгі музичні ролики. Якщо користувачі самі не хочуть морочитися, за них це зробить платформа.

Про це повідомляє Telegram-канал Gurov Digital.

Отримайте відео випадково

Як пише паблік, своє музичне відео користувачі соціальної мережі можуть отримати навіть без відома і особистого втручання. Якщо людина відкрила вкладку архівних сторі, щоб подивитися, які події відбувалися в той чи інший час, то побачить вже готовий музичний ролик, що чекає, аби його опублікували в Reels.

Соціальна мережа Instagram тестує автоматичне створення відео зі старих сторі в Reels

Instagram в автоматичному режимі здатний склеїти кілька відеороликів, захованих в архіві, накласти будь-яку популярну пісню і запропонувати користувачеві розмістити його. За аналогією, уявіть Google Photos і Apple Photo, які теж іноді створюють так звані слайд-шоу або відео з рандомних фотографій і роликів.

Доступно не для всіх користувачів

Таким чином, зовсім скоро Reels заполонять автоматично склеєні відео, без будь-якого смислового навантаження або ідеї. Але така функція зараз тільки тестується і доступна невеликій частині користувачів, що живуть в СНД. Можливо, якщо юзерам не сподобається подібний спосіб воскрешати свої спогади, розробники від нього відмовляться. 

Користувачі можуть не знати, що Reels склеїв старі відео для публікації в цьому форматі

Зауважимо, що формат Reels запустили для допомоги розкрутки акаунтів, адже там відео набирають набагато більше переглядів, ніж в сторі або пості. Що цікаво, хоч вони мають вертикальний формат, але не видаляються через 24 години, а зберігаються в профілі.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Павло Дуров пригрозив видалити Telegram на iPhone через конфлікт з Apple.

Також ми писали, що в Instagram Direct з'явився автоматичний перекладач - тепер спілкуватися з іноземцями стане простіше.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом