Без Тіни Кароль: названо імена тренерів нового сезону шоу "Голос країни"
Без Тіни Кароль: названо імена тренерів нового сезону шоу "Голос країни"

Без Тіни Кароль: названо імена тренерів нового сезону шоу "Голос країни"

Незабаром на телеканалі 1+1 стартує новий сезон шоу талантів "Голос країни". Нещодавно стали відомі імена оновленого складу суддів 12-го сезону проекту. Цього року талановиті українські голоси тренуватимуть Оля Полякова, Святослав Вакарчук, Надя Дорофєєва (DOROFEEVA) і Потап.

Про це повідомляють на сторінці "Голос країни" в Instagram.

"Голос країни 12" пройде під слоганом "Так звучить твоя країна".

Нові тренери "Голосу"

Відома співачка Надя Дорофєєва (DOROFEEVA) повернеться в крісло тренера і в цьому році. Виконавиця тривалий час була суддею дитячого "Голосу". А коли минулого року вперше виступила на проекті як тренер для дорослих, одразу ж здобула перемогу зі своїм підопічним Сергієм Лазановським.

"Її пісні очолюють головні чарти та набирають рекордні прослуховування на цифрових майданчиках, підкорюють усю країну і звучать навіть у Кореї", - пишуть про співачку в офіційному акаунті "Голосу".

Зазначається, що DOROFEEVA шукатиме сучасних і модних виконавців, з якими зможе отримати перемогу вдруге.

Надя Дорофєєва. Фото: Instagram/goloskrainy_official

У тренерське крісло знову сяде репер і продюсер Олексій Потапенко (Потап), який у новому сезоні обиратиме для своєї команди "необроблені вокальні діаманти".

Потап. Фото: Instagram/goloskrainy_official

Вперше у ролі тренера шоу "Голос країни" себе спробує співачка, королева української попсцени Оля Полякова. На своїх концертах виконавиця збирає стадіони шанувальників. 

Відомо, що Оля Полякова не любить програвати і зробить все, щоб здобути перемогу у своєму дебютному сезоні на "Голосі". Зазначається, що співачка звертатиме увагу на різнопланових вокалістів з потужними голосами.

Оля Полякова. Фото: Instagram/goloskrainy_official

Справжньою сенсацією стане повернення на "Голос" фронтмена "Океану Ельзи". Святослав Вакарчук знову сідає у червоне крісло після п’ятирічної перерви. Нагадаємо, що рок-співак уже двічі ставав переможцем проекту "Голос" і цього року готовий зробити це ще раз. У новому сезоні Вакарчук сподівається знайти щирі та справжні голоси.

Святослав Вакарчук. Фото: Instagram/goloskrainy_official

Коли відбудеться прем’єра нового сезону, стане відомо згодом.

Нагадаємо, як зірка шоу "Голос" помочилася фанату на обличчя просто на сцені.

Читайте також, що зірка "Голосу країни" втратив сім'ю через бліду поганку.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом