Володимир Остапчук благає пробачити його за гулянку в День пам'яті жертв голодоморів
Володимир Остапчук благає пробачити його за гулянку в День пам'яті жертв голодоморів

Володимир Остапчук благає пробачити його за гулянку в День пам'яті жертв голодоморів

Минулої суботи, 27 листопада, коли вся Україна вшановувала пам’ять жертв голодоморів, Володимир Остапчук відзначився на дні народження блогера Олександра Заліска. Вечірку телеведучий у своїх сторіс назвав "голодною тусою". Тепер Остапчук вибачається за участь в гулянні.

Відповідний допис Володимир Остапчук розмістив на особистій сторінці в Instagram.

Варто зазначити, що Остапчук не був запрошеним гостем на дні народженні Олександра Заліска, а лише ведучим вечірки. Нібито шоумен не забув про пам’ятний день, на відміну від колег і друзів блогера, однак це не завадило йому погодитися на корпоратив.

"Самому складно пояснити, як я міг не подумати, який це день і скільки болю та смутку за ним стоїть", - пише Володимир Остапчук.

Писав не про Голодомор

Телеведучий запевнив, що його підпис "блогерська голодна туса" на фото столу з частуваннями в сторіс, який сильно обурив громадськість, не мав ніякого відношення до Дня пам’яті жертв голодоморів. Остапчук заявив, що його слова неправильно трактували, і пояснив їх тим, що гостям довго не несли їжу.

Володимир Остапчук опублікував скандальну сторіс. Скріншот: instagram/vova_ostapchuk

"Я розумію, що це мене не виправдовує і часом секундне недумання може мати непоправні наслідки. Я не можу повернутися в минулу суботу і змінити свій вчинок, але я можу вибачитись за нього", - зазначає Володимир Остапчук і додає, що він дуже шанує День пам’яті жертв голодоморів.

Реакція користувачів

Підписники з розумінням поставилися до "помилки" Остапчука. Однак багато українців не повірили у щирість телеведучого. Користувачі Instagram переконані, що на вибачення шоумена надихнули рекламодавці, які почали масово розривати контракти з блогерами, які засвітилися на вечірці. На думку громадськості так Володимир Остапчук хоче відмити свою репутацію.

"Побачив, що пахне смаженим, і побіг писати вибачення", - пише один із користувачів соцмережі під дописом телеведучого.

"На вибачення потрібно було аж два дні. Я впевнена, що ніхто б і не вибачався, якби не сильний розголос та відмови великих компаній", - залишила коментар ще одна українка.

Нагадаємо, що шоумен Остапчук опинився між двох вогнів.

Читайте також, що Остапчук показав пародію на Фреймут.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом