"Ми плануємо": Злата Огневич розповіла про майбутнє весілля з переможцем "Холостячки"
"Ми плануємо": Злата Огневич розповіла про майбутнє весілля з переможцем "Холостячки"

"Ми плануємо": Злата Огневич розповіла про майбутнє весілля з переможцем "Холостячки"

Наближається до завершення другий сезон "Холостячки". Шанувальники з нетерпінням чекають, кого ж із претендентів обере Злата Огнєвіч у фіналі. Тим часом сама співачка проговорилася про майбутнє весілля із переможцем проекту.

Таку заяву зробила Злата Огнєвіч на зйомках шоу "Маска", куди її запросили як переможницю першого сезону, передає "Сьогодні".

Злата Огнєвіч збирається заміж

Йдучи на проект "Холостячка", Злата Огнєвіч була серйозно налаштована знайти кохання усього свого життя, вийти заміж і народити дітей. Судячи з останніх новин, у неї вдалося.

Під час розмови з "Холостячкою" зірковий детектив шоу "Маска" Оля Полякова поцікавилася, чи не одружилася Огнєвіч. Адже після закінчення зйомок романтичного реаліті минуло вже кілька місяців. На це співачка лаконічно відповіла: "Заміж не вийшла, але ми плануємо".

Злата Огнєвіч

Можна припустити, що стосунки Злати з переможцем "Холостячки" розвиваються стрімко. Пізніше співачка зізналася, що 2021-й став найромантичнішим роком у ї житті. Злата Огнєвіч порадила шанувальницям не займатися пошуками кохання, а спочатку знайти себе, зрозуміти свої бажання і чим вони хочуть займатися щодня.

"Щастя - всередині кожного з нас, і як тільки ми станемо щасливими, знайдемо того самого чоловіка. Думка про те, що прийде людина у ваше життя і все стане круто - не спрацює", - ділиться своїм досвідом "Холостячка".

Кому із фіналістів вдалося підкорити серце співачки, ми дізнаємося уже цієї п'ятниці. 

Читайте, як Злата Огневич показала  поцілунок з переможцем "Холостячки".

Раніше повідомлялося, що в мережі показали елітну квартиру "Холостячки".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом