Рабінович: Скоро ОПЗЖ виповниться 22 роки, ми - старожили української політики
Рабінович: Скоро ОПЗЖ виповниться 22 роки, ми - старожили української політики

Рабінович: Скоро ОПЗЖ виповниться 22 роки, ми - старожили української політики

Через кілька днів політичній партії "Опозиційна платформа - За життя" виповниться 22 роки! Історію її створення розповів народний депутат України, співголова партії ОПЗЖ Вадим Рабінович в ефірі ток-шоу "Пульс" на телеканалі UkrLive.

Підпишіться на Знай у Google News! Тільки найяскравіші новини!

Підписатися

"Ви можете привітати мене і моїх соратників з "ОПЗЖ" – через кілька днів нашій партії виповниться 22 роки. Нагадаю, спочатку це була політична партія "Центр" на чолі зі Степаном Гавришем. Керівництво в "центрі" змінювалося – біля керма партії були досить відомі українські політики. Пізніше "Центр" став політичною партією "За життя", куди увійшов Віктор Медведчук, і з того моменту вона набула серйозного всеукраїнського масштабу. А через деякий час партія "За життя" прийняла до своїх лав Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна. Посилившись кадрами, вона стала вже "Опозиційною платформою - За життя", а я і Юрій Анатолійович – співголовами другої за величиною політичної партії в Україні... і сьогодні ми з гордістю святкуємо 22 роки з дня заснування нашої партії! Хто б що не говорив, ми-старожили української політики, і за це ми обов'язково піднімемо свої келихи! Хочу побажати всім нам, щоб "Опозиційна платформа - За життя", представники якої "і можуть, і знають, і хочуть", вже наступного року стала партією влади. Звичайно ж, це залежить і від народу, і від незалежних ЗМІ! Ми віримо в їх мудрість, і удачі всім нам!",- розповів співголова партії "ОПЗЖ".

Нагадаємо, полiтична партiя "Опозиційна платформа — За життя" була зареєстрована Міністерством юстиції України 9 грудня 1999 року як "Всеукраїнське об'єднання Центр". У липні 2016 року партія була перейменована в "За життя". 13 Грудня 2018 року на з'їзді партії було оголошено про перейменування в "Опозиційна платформа — За життя".

Источник материала
Поделиться сюжетом