Захисник "Шахтаря" Вітао став батьком: фото новонародженого
Захисник "Шахтаря" Вітао став батьком: фото новонародженого

Захисник "Шахтаря" Вітао став батьком: фото новонародженого

Бразильський футболіст, який виступає за ФК "Шахтар" (Донецьк) і молодіжну збірну Бразилії, Вітао став батьком. Малюк з’явився на світ дещо раніше терміну, але зробив молодих батьків дуже щасливими.

Про епохальну подію свого особистого життя 21-летній центральний захисник "Шахтаря" розповів у своєму Instagram-акаунті.

Малюк народився зарано

У сім’ї бразильця народився син. Як розповів Вітао, малюка назвали Мігелем. Пологи були передчасними. Усе пішло не запланом, однак малюк все одно ощасливив своїх батьків:

"Все сталося не так, як планувалося. Мігель захотів прийти в цей світ раніше терміну. Я не можу словами описати те щастя, яке я відчуваю", - пише Вітао і дякує Богові за те, що зміг втілити свої мрії в життя.

Новонароджений син Вітао з матір'ю. Фото: Instagram/vitoreduardo00

Окрім цього, зірка "Шахтаря" додав кілька фото просто з родильної палати. Судячи зі світлин, і малюк, і його мама Каміла Соуза почуваються добре. Відомо, що обраниця футболіста займається аудитом.

Новонароджений син Вітао. Фото: Instagram/vitoreduardo00

Нагадаємо, що Вітао приєднався до "гірників" у 2019-му році і підписав п’ятирічний контракт. У цьому футбольному сезоні бразилець зіграв за "Шахтар" у 15 матчах. Голів захисник не забивав. У матчі з "Інгульцем", який пройшов на стадіона "Зірка" в Кропивницькому, Вітао залишився запасним. Тоді "гірники" перемогли з рахунком 0:1.

Зараз "Шахтар" знаходиться на другому місці в турнірній таблиці Української Прем’єр-Ліги. Лідирує "Динамо", яке випереджає своїх найближчих суперників лише за додатковими показниками.

Нагадаємо, як в матчі Інгулець - Шахтар "гірники" вибороли перемогу завдяки бразильському дуету.

Раніше MY.UA повідомляло, що матч Шахтар - Динамо за Суперкубок України завершився повним фіаско киян.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом