"Це країна, а не серіал": Руслана жорстко звернулася до Зеленського
"Це країна, а не серіал": Руслана жорстко звернулася до Зеленського

"Це країна, а не серіал": Руслана жорстко звернулася до Зеленського

Українська співачка Руслана дала інтерв’ю головній редакторці видання "Гордон" Олесі Бацман. Під час розмови переможниця "Євробачення" завила, що розчарувалася у політиці Володимира Зеленського, а також дала президенту кілька порад.

Про це пише видання "Гордон".

Голосувала за Зеленського

Руслана зізналася, що на президентських виборах вона голосувала за Володимира Зеленського. При цьому співачка зазначила, що якоїсь ейфорії після його перемоги у неї не було. Тоді вона навіть звернулася до Зеленського у соцмережах і заявила, що він не має "права на помилку".

Співачка згадала свій досвід у політиці і похвалила себе, що не пішла вдруге у Верховну Раду і не балотувалася на пост президента:

"Свого часу мені вистачило адеквату, щоб не йти у владу і не йти в президенти, хоча мене Майдан висував і було дуже багато пропозицій із цього приводу", - розповідає Руслана.

Руслана та Олександр Ксенофонтов під час інтерв'ю Олесі Бацман. Скріншот

Руслана боїться за Україну

Артистка заявила, що дуже боїться за Україну. За словами Руслани, наша держава "знову на межі". Співачка додала, що Україна не повинна бути розмінною монетою. Для цього в політику мають йти сильні люди, а на посаді президента тим більше не можна показувати слабкості, бо це  "величезна відповідальність".

"Людина, яка йде у крісло президента, повинна усвідомлювати: вона підставить усю країну чи підніме її?" – наголошує Руслана.

Країну треба рятувати

Руслана розповідає, що бачила Володимира Зеленського після його обрання президентом лише раз – під час святкування 30-річчя Незалежності.

"Він продюсер насамперед і сценарист. Це жанр, у якому він точно фахівець… Сценарист пише те, чого немає. І видає кульмінації, які він хоче", – ділиться своїми думками про Зеленського Руслана, а після додає, що зараз у неї з’явилося відчуття, що Україну "знову треба рятувати".

Руслана звернулася до Зеленського

Під кінець Руслана звернулася до Володимира Зеленського:

"Володю, так не вийде в політиці. Це країна, а не серіал. Тут не можна писати свої кульмінації. У людей є свої відчуття. Ти маєш відчути ці серця. Ти маєш відчути, що хочуть люди, і не нав'язувати їм свій сценарій", - говорить Руслана. 

Нагадаємо, як Дмитро Гордон заявив, що Володимира Зеленський помер.

Читайте також, що співачка Руслана натякнула, що скоро вперше стане мамою.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом