13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Як влаштувати новорічну вечірку з обмеженим бюджетом
Як влаштувати новорічну вечірку з обмеженим бюджетом

Як влаштувати новорічну вечірку з обмеженим бюджетом

Всім подобаються хороші новорічні вечірки, але їх проведення може коштувати цілого статку. Якщо у вас обмежений бюджет, Новий рік може принести занепокоєння. Пропонуємо вам п'ять дієвих порад, як влаштувати новорічну вечірку і не влізти в борги.

Про це пише видання Yellowpages.

Економія на їжі

Подача їжі - один з найдорожчих аспектів організації вечірки. Один зі способів заощадити на цьому - почати вечірку ближче до вечора, близько 20:00 або 21:00, щоб гості встигли поїсти заздалегідь. Потім обмежтеся домашніми закусками і десертами.

Інший варіант - перетворити вечірку на обід і запропонувати гостям принести страву, щоб поділитися нею. Коли ви вирішуєте, які страви подавати, виберіть ті, які ви можете приготувати вдома, щоб уникнути обслуговування вечірки. Для приготування використовуйте сезонні продукти, які зазвичай обходяться дешевше.  

Приготуйте страви на Новий Рік самостійно

Обмежте напої пивом і вином

Якщо ви плануєте подавати алкоголь на новорічній вечірці, обмежтеся пивом і вином. Подача коктейлів може серйозно вдарити по гаманцю, особливо якщо для цього потрібні ароматизовані лікери.

Замість шампанського ви завжди можете вибрати гарне ігристе біле вино. Мало хто помітить різницю.

Також пам'ятайте, що не всі гості будуть пити алкоголь. Деякі після вечірки захочуть поїхати додому. Тому забезпечте гостей безалкогольними напоями, наприклад, соком або компотом. До того ж це дешевше, ніж купувати тільки алкоголь.

Саморобні прикраси

Замість того, щоб купувати дорогі прикраси, проявіть винахідливість і зробіть їх вдома. Натхнення можна черпати на різних сайтах.

Однак, якщо ви вирішите купувати прикраси, вибирайте ті, які можна використовувати повторно. Це заощадить вам гроші в подальшому. Наприклад, замість того, щоб купувати тематичні новорічні тарілки і пластикові фужери для шампанського, які можна використовувати тільки один раз, візьміть звичайне столове срібло і прикрасьте стіл елегантним центральним предметом, який ви зробили самі.

Як заощадити на Новий Рік?

Вечірка після вечірки

Замість того, щоб влаштовувати традиційну новорічну вечірку, яка триває всю ніч, запропонуйте друзям прийти на вечірку після вечірки.

Повечеряйте і відзначте північ у кафе поруч, а потім запросіть своїх гостей покуштувати десерт до себе додому. Гості будуть в захваті від того, що є куди піти після закриття закладу. У свою чергу ви не повинні турбуватися тим, щоб забезпечити всіх напоями та їжею на цілу ніч.

Сам собі ді-джей

Щоб уникнути додаткових витрат на забезпечення живої музики, чому б не стати ді-джеєм на власній вечірці? Заздалегідь створіть плейлист, щоб потім його програвати під час вечірки. Якщо ви не хочете витрачати на це час, то можна використовувати готові добірки на сайтах потокової передачі музики.

Раніше MY.UA писало, як прикрасити будинок і ялинку до Нового року.

Читайте також рецепт легкого новорічного торта без випічки.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом