Чи разом Злата Огнєвіч і Андрій Задворний, переможець "Холостячки"
Чи разом Злата Огнєвіч і Андрій Задворний, переможець "Холостячки"

Чи разом Злата Огнєвіч і Андрій Задворний, переможець "Холостячки"

Після заввершення другого сезону «Холостячки» глядачів турбує тільки одне питання: «Чи разом Злата Огнєвіч зі своїм обранцем Андрієм Задворним?» Фанати Злати цікавляться, як узагалі склалися стосунки пари.

Про те, як склалися стосунки учасників проєкту, стало відомо з пост-шоу на телеканалі СТБ

Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

У фіналі «Холосячки» співачка Злата Огнєвіч взаємністю відповіла учасникові Андрієві Задворному. Саме він переміг на проєкті. Багато хто вважав, що це Златина помилка і треба було вибирати іншого учасника. Однак сама «холостячка» запевнила, що з Андрієм вона знову відчула себе закоханою, у неї ніби з’явилися крила. 

Андрій Задворний

Після проєкту пара намагалася більше часу приділяти один одному, хоч це й не завжди виходило. Златі подобалося дарувати турботу і тепло Андрієві, а він у свою чергу давав їй відчути себе жінкою, постійно даруючи квіти.

Злата та Андрій в основному дивували один одного вдома, бо від публічних побачень вони відмовилися — їх почали впізнавати на вулицях.

Чи разом Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

Ні, Злата та Андрій порвали. Вони були разом півтора місяці, але згодом за ініціативою чоловіка вони розійшлися. Андрій Задворний, який тривалий час на проєкті боровся за серце Злати, заявив, що у нього немає тих почуттів, які повинні бути у закоханого чоловіка до жінки. 

Чи разом Злата Огнєвіч і Андрій Задворний

Злата рішенням Андрія була дуже здивована. Коли вони зійшлися на пост-шоу, обом було не легко. Андрій взагалі, не витримавши питань та, можливо, критики, вибіг із студії. Коли він повернувся, то попросив вибачення у Злати. Співачка сказала, що пробачить його, коли прийде час.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Злата Огнєвіч емоційно відповіла розчарованим глядачам "Холостячки": "Хейт і обурення".

Також портал MY.UA писав, що Злата Огнєвіч розповіла про майбутнє весілля з переможцем "Холостячки".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом