Які зірки виросли в ЛГБТ-родинах: Роберт де Ніро, Емі Адамс та інші
Які зірки виросли в ЛГБТ-родинах: Роберт де Ніро, Емі Адамс та інші

Які зірки виросли в ЛГБТ-родинах: Роберт де Ніро, Емі Адамс та інші

Питання одностатевих шлюбів у сучасному світі вже не здається таким провокативним та неоднозначним. Багато знаменитостей росли у таких сім’ях, де були тільки чоловіки або ж тільки жінки. 

Видання «Сегодня» зібрало таких знаменитостей у окремий список, щоб розповісти чи вплинуло зростання в ЛГБТ-родині на виховання та подальше життя зірок.

Роберт де Ніро

Тато Роберта розлучився зі своєю дружиною Вірджинією Адмірал, коли синові було три роки. Причиною стало те, що батькові подобалися чоловіки. Однак на той час упередження у суспільстві були ще досить сильними, тому батько так і не зміг побудувати стосунки з іншим чоловіком. Варто відзначити, що стосунки у Роберта де Ніро з його батьком були хорошими, вони прекрасно спілкувалися аж до смерті тата.

Емі Адамс

У Емі цікава родина. Її мама займалася бодібілдингом, а тато був військовим. Часто у сім’ї виникали непорозуміння. Згодом мати з батьком розлучилися. Мати Емі через деякий час побудувала партнерські стосунки з жінкою. Діти називали її другою мамою. 

50 Cent

Американський репер тільки з віком почав задавати питання, чому в їхній родині нема чоловіка. Бабуся відповіла йому, що причина в тому, що мама лесбійка. Попри те, що репер зростав не в самому благополучному районі, він був оточений жіночою турботою.

Jay Z

У 2017 році мама виконавця зізналася, що їй подобаються жінки. І син повністю її в цьому підтримав. Для нього одностатеві шлюби — це нормальне явище, запевнив Джей Зі. 

Відзначимо також, що у ЛГБТ-родині росла зірка Джоді Фостер, а батько актриси Ен Хеч був геєм. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що в Україні хочуть сильно штрафувати за ЛГБТ-символіку.

Також портал MY.UA писав, що Андрій Білецький та Максим Жорін підтримали Святославу Федорець за її позицію щодо ЛГБТ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Поделиться сюжетом