Іван Ургант у прямому ефірі присоромив Світлану Лободу: "Ви розумієте, що видно труси?"
Іван Ургант у прямому ефірі присоромив Світлану Лободу: "Ви розумієте, що видно труси?"

Іван Ургант у прямому ефірі присоромив Світлану Лободу: "Ви розумієте, що видно труси?"

Опальна українська співачка Світлана Лобода, яка вже кілька років будує кар'єру в Росії, з'явилася на шоу Івана Урганта у відвертому вбранні, що не залишило ведучого байдужим.

Так, шоумен звернув увагу на те, що з-під спідниці артистки видніється нижня білизна. Відповідний фрагмент випуску програми опубліковано в Youtube.

Ургант - про відверте вбрання Лободи

Зустрівши зіркову гостю шоу і провівши її в студію, Іван Ургант поставив їй несподіване запитання: "Ви розумієте, що у Вас прозора спідниця і видно труси?"

Співачку ця репліка, судячи з усього, нітрохи не збентежила, і вона поправила ведучого, зазначивши, що це не труси, а шорти.

"Дуже щільного матеріалу Шанель", - пояснила Світлана Лобода.

Що нового в житті Лободи?

Образ співачки для шоу вийшов насправді ефектним, проте сама співачка поскаржилася на відсутність можливості виспатися протягом вже трьох діб. Вона розповіла, що навіть на зйомки в цій програмі приїхала практично відразу з літака. Це пов'язано з тим, що не так давно, близько року тому, артистка разом з дочками переїхала жити в одну з європейських країн, але в яку саме - зірка не повідомляє. Відомо тільки, що там є море.

У Світлани Лободи - дві дочки

"Молодша дочка зараз там, старша - тут. Загалом, я їх вожу туди-сюди. Вони багато проводять часу з мамою. У школі говорять англійською, вдома по-російськи", - розповіла співачка.

Нагадаємо, що Світлана Лобода зі сльозами на очах розповіла, чому поїхала в Росію:"Було завдання".

Читайте також, що опальна співачка вперше за 7 років з'явилася на українському ТБ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом