"Мій юний принц": опубліковано тизер першого українського ЛГБТ-фільму
"Мій юний принц": опубліковано тизер першого українського ЛГБТ-фільму

"Мій юний принц": опубліковано тизер першого українського ЛГБТ-фільму

У мережі з’явився тизер українського фільму, у якому піднімається тема ЛГБТ – "Мій юний принц". Для зйомок картини Держкіно виділило 20 мільйонів гривень.

Відео вийшло 13 грудня на Youtube-каналі Real Pictures.

"Задушлива любов його матері разом із внутрішнім неврозом і страхітливим страхом перед зовнішнім світом підштовхують 17-річного підлітка до скоєння жахливого злочину", - йдеться в повідомленні.

Продюсер стрічки Олексій Гладушевський на своїй сторінці у соцмережах заявив, що тизер до фільму вийшов якраз у його день народження:

"Чому б у свій день народження не зробити приємне нашій команді та майбутнім глядачам фільму "Мій Юній Принц"/My Young Prince", - написав продюсер.

Про що фільм?

"Мій юний принц" розповідає історію 17-річного бунтівного підлітка Поля. Хлопець веде розгульне життя і витрачає гроші, які його бабуся виручила з продажу творів мистецтва.

Поль відчуває нездоровий сексуальний потяг до своєї матері. Усе змінюється, коли в їхньому житті з’являються Марк та його син Антуан. Між дорослими зав’язуються романтичні стосунки. Між підлітками – теж. Однак усе зміниться після того, як станеться трагедія – подвійне вбивство.

Що було раніше?

Нагадаємо, що український фільм "Мій юний принц", де піднімається тема гомосексуальних стосунків та ЛГБТ, переміг на 17 конкурсі Держкіно та отримав 20 мільйонів гривень фінансування від держави.

Пізніше депутат Івано-Франківської міської ради Ярослав Дубас звернувся до Верховної Ради та низки організацій з проханням перевірити сценарій картини на  наявність закликів до насилля, пропаганди аморального способу життя, інцесту і образ релігійних почуттів християн.

Нагадаємо, що автор "Масяні" розповів Юрію Дудю, скільки заробляє на одній серії.

Читайте також: "Людина-павук: Додому шляху нема": які сцени покажуть після титрів.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас у Telegram та Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом