Світлана Лобода засвітилася на Таймс-сквер у Нью-Йорку у прямому сенсі: посунула навіть Каньє Веста
Світлана Лобода засвітилася на Таймс-сквер у Нью-Йорку у прямому сенсі: посунула навіть Каньє Веста

Світлана Лобода засвітилася на Таймс-сквер у Нью-Йорку у прямому сенсі: посунула навіть Каньє Веста

Українська співачка Світлана Лобода засвітилася у Нью-Йорку, причому у прямому сенсі цього слова. Величезний білборд із зображенням Світлани Лободи засвітився на Таймс-сквер.

Похизувалася своїм досягненням Світлана Лобода на своїй сторінці в мережі Instagram.

Трек «ЗанесLо» Світлани Лободи

Нещодавно вийшов новий трек Світлани Лободи, який називається  «ЗанесLо». Він вийшов за участі лейблу Sony Music Entertainment. Це міжнародний музичний лейбл, який має представництво в Росії та з яким співпрацює Світлана Лобода

Величезним білбордом у Нью-Йорку лейбл сповістив про новинку від співачки. Трек вийшов 10 грудня і вже встиг стати хітом та потрапити на верхівки музичних чартів. 

Яскравий білборд із зображенням Світлани Лободи засяяв на будівлі хмарочоса American Eagle. Це легендарна будівля, яка розташована на перетині Бродвея та 42-ї вулиці. Знаменитостям подобається ця будівля саме для того, щоб розміщувати там свою рекламу. Так, на хмарочосі красувалися зірки від Елтона Джона до Дуа Ліпи. А безпосередньо перед Світланою Лободою там був розміщений білборд із Каньє Вестом. Репер рекламував свій новий альбом Donda.

Світлана Лобода у Нью-Йорку

Свій білборд співачка прокоментувала у мережі. Звісно, Лобода пишається, що досягла такого рівня. На своїй сторінці в Instagram співачка опублікувала ролик зі своєю ньюйоркською рекламою, підписавши його «#ЗанесLo на Times Square 🚀🚀🚀». 

«Гордость за своего любимого артиста переполняет», «Прославила Украину😍🇺🇦», «Света 😍, очень круто, признают на международном уровне, даже Канье Уэста подвинули», «Светлана Сергеевна это невероятно! Гордимся вами🤍», — пишуть фанати зірки (коментарі подаємо в оригіналі).

Скріншот коментарів

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Іван Ургант у прямому ефірі присоромив Світлану Лободу: "Ви розумієте, що видно труси?"

Також портал MY.UA писав, що Світлана Лобода зі сльозами на очах розповіла, чому поїхала в Росію: "Було завдання".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом