У Telegram з'являться вподобайки і реакції до повідомлень і публікацій
У Telegram з'являться вподобайки і реакції до повідомлень і публікацій

У Telegram з'являться вподобайки і реакції до повідомлень і публікацій

У месенджері Telegram скоро з’являться нововведення у вигляді реакцій на повідомлення та публікації на каналах. 

Про це повідомив Павло Гуров — маркетолог і підкастер із Талліна, який розповідає у мережі про новинки діджитал-маркетингу та веде особистий канал у Telegram під назвою Gurov Digital.

Реакції в Telegram

У соціальних мережах Instagram та Facebook давно доступні реакції на повідомлення та публікації. Так, у Instagram-direct можна поставити вподобайку чи якусь іншу реакцію на повідомлення, яке вам надіслав інший користувач. Скоро така функція буде доступна і в Telegram. До слова, у бета-версії для MacBook функція вже доступна.

Реакції на публікації та повідомлення з’являтимуться у вигляді емоджі. Крім цього, Павло Дуров — засновник месенджера, говорить, що реакцій буде значно більше, ніж в інших соцмережах — Instagram та Facebook. 

Реакції в Telegram

Як це працюватиме

Коли користувач вибере реакцію на повідомлення чи публікацію, відбудеться коротенька анімаційна вставка — емоджі розлетиться по екрану. Павло Гуров підкреслює, що західні розробники навпаки намагаються відійти від подібних реакцій, однак розробник Telegram Дуров підтримує подібне — аби автора публікації нагородили емоджі з «какулями» чи поставили реакцію «нудить».

Однак власники Telegram-каналів у налаштуваннях зможуть вибрати варіант, щоб користувачі не могли поставити негативні реакції.Буде можливість залишии тільки позитивні реакції за вибором власника каналу.

Як працюватимуть реакції в Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Павло Дуров оголосив про запровадження реклами у Telegram.

Також портал MY.UA писав, що Павло Дуров пригрозив видалити Telegram на iPhone через конфлікт з Apple.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом