13 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
У сиквелі "Секс і місто" засвітилася піжама українського бренду
У сиквелі "Секс і місто" засвітилася піжама українського бренду

У сиквелі "Секс і місто" засвітилася піжама українського бренду

У продовженні відомого серіалу "Секс і місто" - сиквелі "І просто так" - в четвертому епізоді засвітився український бренд під назвою Sleeper, який заснували Катя Зубарєва і Ася Вареца.

Про це повідомляється на Instagram-сторінці Andjustlikethatcostumes.

Творці прорекламували Sleeper

У четвертій серії "І просто так" є епізод, де одна з головних героїнь Шарлотта лежить в ліжку з ноутбуком, одягнена в піжаму бренду Sleeper. Це відразу помітили українські глядачі, зрадівши, що в сиквелі прорекламували український одяг.

У сиквелі "І просто так" Шарлотта одягла піжаму українського бренду Sleeper

Хоча самі засновниці бренду - Катя Зубарєва і Ася Вареца - не очікували подібного. Вони були здивовані побаченим не менше самих фанатів серіалу. В Україні піжама такої ж моделі коштує приблизно 200 доларів. Цей бренд вважається дорогим і престижним, він користується популярністю у зірок не тільки українського сегмента.

Люксовий одяг для міленіалів

Спочатку засновниці планували створювати піжами для місцевої реалізації і в межах доступної цінової категорії. Але згодом змінили вектор діяльності Sleeper і стали виробляти речі для елітних покупців.

Sleeper випускає піжами для заможних покупців, їх ціна починається від 200 доларів

Зараз їх продукція починається від 200 доларів і реалізується за кордоном. В принципі більшість постійних клієнтів - іноземці. За час свого існування на бренд звернули увагу світові ЗМІ - від Vogue до The Guardian, а одяг Sleeper носять співачка Ріта Ора, модель Емілі Ратаковскі, ведуча Бізі Філіпс і актриса Дакота Фаннінг.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Світлана Лобода засвітилася на Таймс-сквер у Нью-Йорку в прямому сенсі: посунула навіть Каньє Уеста.

Також ми писали, як дотримуватися рішення схуднути на новорічні свята?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом