19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Маша Єфросиніна розповіла про свій рецепт олів'є на Новий рік: "Ми готували по 2-3 дні"
Маша Єфросиніна розповіла про свій рецепт олів'є на Новий рік: "Ми готували по 2-3 дні"

Маша Єфросиніна розповіла про свій рецепт олів'є на Новий рік: "Ми готували по 2-3 дні"

Телеведуча Маша Єфросиніна згадала про свій Новий рік і святкування цієї дати, коли була дитиною. А також розповіла, як відмічає зараз.

Поділилася своєю історією в програмі Improv Live Show на телеканалі "Новий канал".

Традиція святкування Нового року

Як розповіла Єфросиніна, єдина традиція, якої вона з сім'єю постійно дотримується - ходити до друзів і родичів в гості, а також запрошувати близьких до себе додому за загальне застілля.

"Відпочиваю з друзями, з сім'єю. Або святкуємо вдома, або ходимо в гості. Любимо збиратися сім'ями з дітьми в тепле коло близьких людей", - уточнила зірка.

Ведуча Маша Єфросиніна розповіла про свій новий рік

Ще постійно влаштовуються розважальні програми для дітей. Так, запрошують Діда Мороза в компанії зі Снігуронькою, щоб порадувати малечу. Всі разом беруть участь у конкурсах та квестах. Іноді Єфросиніна з дітьми може піти подивитися на міську ялинку, яка за габаритами набагато перевершує домашню красуню.

Спогади про свято в дитинстві

Маша запевняє, що, будучи маленькою, дуже любила Новий рік і завжди чекала його. В першу чергу, через велику кількість їжі, яка з'являлася з нізвідки за кілька днів до торжества.

"Новий рік був святом живота. Здається, рік чекали 31 грудня заради столу. Адже звідкись батьки діставали сервелат, звідкись з'являлися гори фаршированих майонезом яєць, м'ясо по-французьки, тарілки з олів'є, який ми готували по 2-3 дні. Перед святами було постійне готування", - зі сміхом розповіла ведуча.

Маша Єфросиніна та Олександр Педан у програмі Improv Live Show

Зараз часи змінилися, і влаштувати святковий стіл набагато легше, але атмосфера свята і теплого затишку збереглася. Як і в дитинстві, Єфросиніна чекає Нового року із задоволенням і радістю, передчуваючи веселощі і посмішки на обличчях.

Раніше портал MY.UA повідомляв, незвичайні варіанти "Олів'є": як приготувати новорічний салат без яєць і ковбаси.

Також ми писали, що Софія Ротару згадала молодість і повторила образ 30-річної давності.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом