8 гривень за кілограм скумбрії: Олена Зеленська розповіла, за скільки купує рибу
8 гривень за кілограм скумбрії: Олена Зеленська розповіла, за скільки купує рибу

8 гривень за кілограм скумбрії: Олена Зеленська розповіла, за скільки купує рибу

Якщо не знаєте, з якого недорогого продукту приготувати страви на святковий новорічний стіл, запитайте Першу леді. Олена Зеленська стверджує, що кілограм скумбрії можна придбати всього за 8 гривень.

Про це вона розповіла в ефірі програми "Сніданок з 1+1".

Відмінності в ціновому діапазоні

Першу леді запросили в ранковий ефір, щоб поговорити про початок інформаційної кампанії щодо здорового харчування. Обговорюючи потреби в їжі і страви, які зазвичай їдять в сім'ї президента, Олена Зеленська зазначила, що дуже любить купувати рибу, з якої можна приготувати безліч різноманітної їжі.

А трохи пізніше заявила, що 1кг скумбрії купує за 8 гривень. Звичайно, це не є можливим, оскільки, згідно з даними Держстату, в листопаді 2021 року середня ціна за рибу в Україні склала 100 грн за кілограм.

Обмовилася і вибачилася

На особистій сторінці в соціальній мережі Instagram Олена Зеленська пізніше написала, що обмовилася в ефірі програми. Вона уточнила, що мала на увазі ціну за 100 г продукту.

Олена Зеленська купує скумбрію за 8 гривень / кілограм

"До речі, під час ефіру, вибачте, обмовилася: морожена скумбрія коштує в середньому 8 гривень за 100 грамів. Спасибі глядачам за те, що уважно дивіться ефір, особливо о сьомій ранку", - прокоментувала дружина президента.

Раніше Микола Тищенко, народний депутат з партії "Слуга народу", теж показав усім, що не розбирається в цінах на продукти. Він розповів, як на найдорожчому ринку Києва - Бессарабському - купував гречку в середньому за 20 гривень.

Раніше портал MY.UA повідомляв, які санкції запустив Зеленський проти "людей Медведчука"?

Також ми писали, що Надія Савченко одягла блакитну сукню і показала глибоке декольте: "схоже, закохалася".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом