19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Дмитра Гордона можуть кинути у в'язницю після його критики Володимира Зеленського?
Дмитра Гордона можуть кинути у в'язницю після його критики Володимира Зеленського?

Дмитра Гордона можуть кинути у в'язницю після його критики Володимира Зеленського?

Нещодавно Дмитро Гордон публічно заявив, що розчарувався у Володимирі Зеленському як президентові. Критика глави держави не залишилася непоміченою. Журналіст зізнався, що зараз спецслужби почали ретельно його перевіряти і шукати зачіпку для кримінальної справи.

Про це Дмитро Гордон розповів в ефірі програми "Реальна політика з Євгеном Кисельовим".

Шукають компромат

Дмитро Гордон згадав, що минула влада України також перевіряла його. Зараз прийшла черга нинішньої. За словами журналіста, тільки він почав критикувати Зеленського, за нього серйозно взялися всі служби:

"Перевірили все: податкові справи в порядку, діяльність вся в порядку. Прослуховують телефони, спостерігають по відео", - каже Гордон і додає, що ведуться також негласні слідчо-розшукові дії, як розповідав Андрій Богдан.

Андрій Богдан та Дмитро Гордон під час інтерв'ю

Дмитро Гордон зазначає, що в пошуках компромату на нього почали дзвонити суддям і людями, які колись подавали на нього до суду. Однак вхопиться їм нема за що:

"Якщо за все моє життя знайшли, за що вхопитися, - що я рекламував медичний прилад, який має всі дозволи МОЗ, то я щаслива людина", - заявив Гордон.

Журналіст також додав, що він аж ніяк не бідна людина. Його статок вимірюється в мільйонах доларів. І все він декларує:

"Що стосується походження грошей - це всім відомо, я про це часто розповідаю. Я офіційний доларовий мультимільйонер. Я заробив свої гроші спочатку на шоу-бізнесі, потім на нерухомості",- розповідає Дмитро Гордон.

Кримінальна справа Гордона

Нагадаємо, що Дмитро Гордон публічно підтримував Володимира Зеленського під час президентської кампанії в 2019 році. Однак нещодавно журналіст почав критикувати главу держави, зокрема через зрив операції по "вагнерівцям".

Дмитро Гордон підтримував Володимира Зеленського під час виборів президента

Під час інтерв'ю Гордону колишній глава Офісу президента Андрій Богдан розповів, що Володимир Зеленський нібито дав команду ДБР організувати кримінальне переслідування групи людей, які критикують Зеленського. З список потрапили і сам Богдан, і Дмитро Гордон.

Пізніше журналіст записав відеозвернення, в якому повідомив, що направляє в ДБР, СБУ і МВС запити, щоб дізнатися, чи ведуться щодо нього слідчі дії.

Нагадаємо, що Дмитро Гордон записав зухвале відеозвернення до президента Володимира Зеленського.

Читайте також: Зеленський особисто дає команду, кого посадити? 

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом