Українці нагадали Славі Камінській про війну на Сході після її фото з Ані Лорак
Українці нагадали Славі Камінській про війну на Сході після її фото з Ані Лорак

Українці нагадали Славі Камінській про війну на Сході після її фото з Ані Лорак

Українська співачка Слава Камінська піддалася критиці після того, як сфотографувалася з Ані Лорак, яка вже багато років живе і виступає в Росії. Фанати колишньої солістки групи "НеАнгели" нагадали їй, що в Україні війна, а артисти не "поза політикою".

Скандальний знімок Камінська опублікувала на своїй сторінці в Instagram.

На фото Слава Камінська і Ані Лорак гаряче обіймаються. Артистки зустрілися в Туреччині, в готелі Rixos Premium Belek, після виступу Кароліни. Камінська назвала колегу "голосом країни" і торкнулася теми політики:

"Є голос КРАЇНИ в НАШІЙ КРАЇНІ, і ми не цінуємо те, що маємо! Все тимчасово - політика, погляди, телебачення! Ані Лорак - артистка! І, мабуть, вакуум інформаційний - це про нас!" - залишила Слава у підписі до фотографії.

Реакція користувачів

Публікація слави Камінської швидко звернула на себе увагу користувачів. Однак у більшості фанати співачки розкритикували колишню учасницю "НеАнгелів" за дружбу з Ані Лорак і обох зірок назвали "запроданками".

"О, почалося яка різниця. "Ми, артисти, - голуби миру". Наша країна - це не тимчасово, і війна не тимчасово. Повинна бути принципова позиція", - пише один з шанувальників Слави.

"А є совість і честь! Добре говорити, коли війна тебе не торкнулася!!!" - пише інший користувач.

"Ми цінуємо тих, хто за гроші не продався, не веселить тих, хто вбиває і калічить наших батьків", - зазначає підписник Слави, натякаючи на Ані Лорак.

Слава Камінська. Фото: Instagram/babaslavka

Деякі коментатори припустили, що Слава Камінська не проти або навіть збирається піти за Ані Лорак і виїхати підкорювати Москву. Шанувальники співачки не приховують свого розчарування:

"О, Слава, ви теж захотіли в Москву? Звідки ця ідейність"какаяразніца" взялася? Не треба так розчаровувати",- йдеться в одному з повідомлень.

Нагадаємо, що "НеАнгели" влаштували розбірки.

Читайте також, що Слава Камінська показала, якою була в юності.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом