Олеся Бацман розкрила, як Володимир Зеленський обурюється на жарти "Кварталу 95" про нього
Олеся Бацман розкрила, як Володимир Зеленський обурюється на жарти "Кварталу 95" про нього

Олеся Бацман розкрила, як Володимир Зеленський обурюється на жарти "Кварталу 95" про нього

Головний редактор видання "Гордон" Олеся Бацман розповіла, що Володимир Зеленський нібито ображається на жарти про нього зі сцени шоу "Вечірній квартал" і критикує за це своїх колишніх колег.

Про це журналістка розповіла в ефірі програми "Час Голованова" на телеканалі "Україна 24".

За словами Бацман, у неї була розмова з актором студії "Квартал 95" Юрієм Великим, який після інавгурації Володимира Зеленського пародіює президента. Тоді комік переказав свій діалог з Євгеном Кошовим – лідером "кварталівців".

Володимир Зеленський та Євген Кошовий

Нібито після одного з виступів Євген Кошовий підійшов до Великого і повідомив, що тільки-но говорив по телефону з президентом. Під час розмови Володимир Зеленський вилаяв колишнього колегу за жарти про нього:

"Він (Володимир Зеленський - прим. ред.) сказав: "Що ви так жартуєте про мене? Це ж взагалі свинство", - переказує Олеся Бацман і додає, що учасники "Кварталу 95" засмучуються через це. Адже раніше було по-іншому.

Раніше було краще

Олеся Бацман прокоментувала, що раніше "Квартал 95" був іншим:

"Він ("Квартал 95" – прим. ред.) складається з політичного гумору. Тому і "95 квартал", тому його і люблять, цінують, поважають. Він зайняв своє лідируюче місце в цьому сегменті саме тому, що він жартував завжди про політиків, про владу. Людям це подобалося", - каже журналістка.

Олеся Бацман в ефірі "Час Голованова". Скріншот

За словами головного редактора "Гордон", вона порадила Юрію Великому бути чесними зі своїм глядачем і "повісити замок" на "Квартал 95", поки Володимир Зеленський залишається президентом. В іншому випадку "Квартал" на завжди втратить популярність і любов народу.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський несподівано звернувся до рідних і близьких.

Читайте також, що Володимир Зеленський публікує старі фото з України.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас вTelegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Цыбуля Надежда
Редактор новостей
Поделиться сюжетом