Такі реберця готують хіба що у Львові: Костянтин Грубич і Євген Клопотенко поділилися рецептами своїх коронних страв - в кого смачніше?
Такі реберця готують хіба що у Львові: Костянтин Грубич і Євген Клопотенко поділилися рецептами своїх коронних страв - в кого смачніше?

Такі реберця готують хіба що у Львові: Костянтин Грубич і Євген Клопотенко поділилися рецептами своїх коронних страв - в кого смачніше?

Відомий український журналіст Костянтин Грубич та кухар й переможець "МастерШеф" Євген Клопотенко поділилися з українцями своїми улюбленими стравами, які без проблем можна приготувати вдома на своїй кухні.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Разом вони приготували реберця зі сливами та коропа з фенхелем на youtube-каналі Євгена Клопотенка.

Грубич та Клопотенко поділилися рецептами, скріншот

Євген Клопотенко та Костянтин Грубич вирішили дати українцям кілька ідей, що приготувати на Старий Новий рік. Вони показали, як зі звичних інгредієнтів приготувати дуже смачні та ароматні страви.

Для свинячих реберець зі сливами знадобиться від Костянтина Грубича:

Грубич та Клопотенко поділилися рецептами, скріншот

5 кг свинячих реберець необрізаних
2 кг сушених слив
3 л томатного соку
500 г меду
100 г олії
5 цибулин
2 ст. л. солі
3 ч. л. чорного меленого перцю

Спосіб приготування:


Для початку розігрійте пательню та підсмажте реберця до золотавої скоринки. У каструлю складіть шарами підсмажені реберця та сушені на диму сливи. Між шарами викладайте пасеровану до золотавого кольору цибулю.

Все це залийте соусом із томатного соку, меду, солі та перцю. Запікайте в духовці або печі 30 хвилин за високої температури. Реберця готові. Смачного!

Грубич та Клопотенко поділилися рецептами, скріншот

Для коропа із фенхелем знадобиться від Євгена Клопотенка:

1 короп (приблизно 1,5 кг)
1 корінь фенхелю
1 ч. л. насіння фенхелю
2 ст. л. соняшникової олії
до смаку сіль та перець

Спосіб приготування:

Грубич та Клопотенко поділилися рецептами, скріншот

Корінь фенхелю помийте, обсушіть і наріжте кружальцями. Після цього почистьте рибу та видаліть нутрощі із зябрами. Натріть сіллю і свіжомеленим перцем. Полийте рибу соняшниковою олією.

Далі покладіть всередину слайси фенхелю та насіння фенхелю. Запікайте рибу в духовці за температури 175 градусів протягом 40 хвилин. Подавайте рибу з будь-яким гарніром на ваш смак. Смачного!

Нагадаємо, Костянтин Грубич підказав, як вибрати справжню Лікарську ковбасу: "Тільки м'ясо, яйця і спеції". Грубич розкрив таємницю легендарної Лікарської ковбаси, як правильно обрати

Також Знай писав, Євген Клопотенко пояснив, що і куди потрібно запхати заради "подвійного збудження": "Воно вам дуже треба, повірте"

Раніше Знай повідомляв, не борщ, а "свєкольнік": українка вступилася за шкільне меню Клопотенка і пояснила, чим годували в СРСР

Источник материала
Поделиться сюжетом