Гриценко пояснив, чому Зеленський не зможе посадити Порошенка
Гриценко пояснив, чому Зеленський не зможе посадити Порошенка

Гриценко пояснив, чому Зеленський не зможе посадити Порошенка

Анатолій Гриценко, колишній міністр оборони України, прокоментував останні події, пов’язані із п’ятим президентом України Петром Порошенком. Політик вважає, що Петра Порошенка у в’язницю не посадять і пояснює чому.

Своїми думками з цього приводу Анатолій Гриценко поділився з Тиграном Мартиросяном в ефірі телеканалу «Україна 24».

Порошенка посадять?

Саме таке запитання задав Тигран Мартиросян Анатолію Гриценкові в ефірі «Україна 24». Перш за все Гриценко відзначив, що у відповіді на це питання він не певен, оскільки «тут є кілька аспектів». 

«Є за що саджати. На мій погляд, більш ніж достатньо. Той, хто прослухав плівки Медведчука і не тільки плівки, це розуміє», — говорить Гриценко.

Політик вважає, що «посадити» п’ятого президента проблематично. І причина не в тому, що «не вистачить волі чи духу». Гриценко наголошує, що Порошенка не ув’язнять з двох причин. Перша — це непрофесійність. А друга причина — продажність. Щодо продажності Гриценко пояснив, що має на увазі слідчих, прокурорів і так далі. 

Чого боїться Порошенко та для чого влаштовує «шоу»

На це питання також відповів Анатолій Гриценко. «Зараз для Порошенка такий собі рубіж, лакмусовий тест: чи він покаже, що він патріот України, чи він покаже, що він патріот своїх мільярдів і буде ховатися за депутатів». 

Загалом Гриценко дивується, чому Порошенко не ходить на допити. «Якщо в тебе тверда позиція юридична, а він юрист за освітою, то йди і захищай себе», — говорить Анатолій Гриценко. Також політик підкреслив, що він особисто завжди ходив на допити, коли його викликали — причому за будь-якої влади. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Анатолій Гриценко сказав, коли всі військовозобов'язані жінки стануть на військовий облік.

Також портал MY.UA писав, що Порошенко заявив, що за гратами не опиниться: "Не вистачить ні духу, ні сил, ні волі".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом