Володимир Зеленський зробив пропозицію Андрію Шевченку після звільнення з "Дженоа"
Володимир Зеленський зробив пропозицію Андрію Шевченку після звільнення з "Дженоа"

Володимир Зеленський зробив пропозицію Андрію Шевченку після звільнення з "Дженоа"

Після того, як Андрія Шевченка звільнили з посту головного тренера італійського футбольного клубу «Дженоа», він отримав «лист» підтримки від президента України Володимира Зеленського, який багато хто розцінив, як пропозицію.

Відповідний пост Володимир Зеленський опублікував у суботу, 15 січня, на своїй сторінці у мережі Facebook.

Володимир Зеленський підтримав Андрія Шевченка

Зеленський у своєму дописі відзначив, що звільнення Шевченка з посади головного тренера «Дженоа» — це «клубний млинець нанівець». Проте сам гарант переконаний, що Шевченка чекає хороша тренерська кар’єра. 

«Віримо – не зламаєшся, знаємо, що станеш іще кращим!», — написа Володимир Зеленський слова підтримки Андрію Шевченкові.

Крім цього, Зеленський зазначив, що в Україні Шевченка люблять, тому запропонував повертатися на Батьківщину та працювати вдома. 

Реакція українців

Українці підтримали Зеленського: «Справжній Президент своєї країни , підтримую Вас Володимир Зеленський, українця завжди найбільше чекають вдома, та ще й якого». 

Скріншот коментарів на сторінці Володимира Зеленського

Однак не всі українці позитивно відреагували на підтримку Зеленським Андрія Шевченка. Багато хто в коментарях скаржиться, що президент мав би займатися більш нагальними питаннями, аніж переживати, що в Італії звільнили українського тренера. 

«Мене вже важко чимось здивувати. Але це? Всю країну трясе, тут і війна і економіка в жопі. Наша ВР відпочиває на курортах а ЗЕ за Шеву переживає», «Мене вражає пріоритет питань, які вважає важливими для України президент, якщо це тіло можна так назвати», — пишуть в коментарях (коментарі подаємо в оригіналі зі збереженням орфографії та пунктуації авторів). 

Скріншот коментарів на сторінці Володимира Зеленського

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що президент Дженоа відреагував на відставку Андрія Шевченка: "Програв 6 матчів з 9".

Також портал MY.UA писав, що зірка українського футболу Андрій Шевченко заразився смертельною хворобою.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом