Українець Monatik зробив шоу в Нью-Йорку і підкорив американців
Українець Monatik зробив шоу в Нью-Йорку і підкорив американців

Українець Monatik зробив шоу в Нью-Йорку і підкорив американців

Народний артист України Monatik виступив із завершальним концертом у Нью-Йорку, Таймс-Сквер, в рамках третього американського концертного ранку JOMO USA Tour 2022.

Про це він написав на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram.

Довгоочікуваний для багатьох шанувальників тур

Дмитра дійсно дуже люблять не тільки в Україні, а й в Америці. Його хіти знають за океаном, а концертного туру з нетерпінням чекали три роки. Всього він дав концерти в семи містах США - в Майамі, Атланті, Х'юстоні, Лос-Анджелесі, Сіетлі, Чикаго і Нью-Йорку. Тур розпочався в останній день 2021 року і тривав два тижні.

Monatik завершив Американський концертний тур JOMO USA Tour 2022

Шоу, які артист влаштовує для слухачів і глядачів, вражає навіть за мірками перенасичених американців. Дивовижні танцювальні номери, світлові ефекти, вражаючі хореографічні постановки – величезну кількість потужної, стильної, яскравої енергетики відчули фанати від зустрічі з улюбленим виконавцем.

Вивів на сцену двох синів

Останнє масштабне шоу відбулося 15 січня на Таймс-Сквер. Вперше на сцену вийшли і сини артиста (6-річний Данило і 4-річний Платон), які підтримували тата з дружиною Іриною.

Артист вивів синів Платона і Данила на сцену Таймс-Сквер у Нью-Йорку

"New York! Це було так голосно! Так яскраво! Ми по-справжньому засяяли, а Даня і Платон вперше побачили шановану аудиторію зі сцени. Загалом, це був незабутній тур! Спасибі всім і особисто кожному, хто відвідав JoMo і разом з нами створював ці безцінні емоції!", - звернувся співак до глядачів у соціальній мережі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Шл*ха": Ігор Кондратюк напав на Ані Лорак, яка повернулася в Україну.

Також ми писали, що відома німецька блогерка обожнює сукні українського бренду.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом