"Це найгірше, що можна було зробити": чому Арестович розкритикував Зеленського і звільнився
"Це найгірше, що можна було зробити": чому Арестович розкритикував Зеленського і звільнився

"Це найгірше, що можна було зробити": чому Арестович розкритикував Зеленського і звільнився

Олексій Арестович більше не є позаштатним радником президента Володимира Зеленського і спікером української делегації в ТКГ з врегулювання конфлікту на Донбасі.

Про це він розповів "4 каналу", опубліковано в соціальній мережі Facebook.

Пішов за власним бажанням

Як затвердив Олексій Арестович, піти з посади радника і спікера в Тристоронній контактній групі він вирішив за власним бажанням. Цьому сприяли так звані "особисті причини", які діяч називати не захотів. Тим не менш, відставка поки є неофіційною.

Олексій Арестович звільнився з посади радника президента

На посаді радника президента Арестович встиг зробити чимало скандальних заяв і потрапити в неприємні ситуації через різкі висловлювання. Наприклад, в серпні 2021 року він заявив, що країну треба перейменувати в Русь-Україну, оскільки ми є спадкоємцем Київської Русі, а зовсім не Росія. Тоді Арестович отримав хвилю хейта в свою сторону і пізніше відмовився від ідеї.

Критика Володимира Зеленського

За кілька днів до звістки про звільнення Арестович дозволив собі висловити кілька критичних зауважень у бік президента України та його дій. Зокрема, щодо його передвиборчих обіцянок, які не виконуються належним чином. 

"Нам стікери красиві малюють: з 46 обіцянок виконано 22, 16 в черзі на виконання, а до решти ми обов'язково підійдемо. Так порушені базові обіцянки - економічна свобода і гуманітарна політика", - емоційно висловився Арестович.

Також він зауважив, що команда, яка повинна була бути зухвалою, молодою і активною, веселою і мстивою до будь-яких проявів олігархії, реконструювати країну і давати трампліни для подальших стрибків вперед, чомусь "забюрократилася". А такий результат, на думку колишнього радника Зеленського, "найгірше, що з нами можна було зробити".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Порошенко всіх обдурив: український "гетьман" віддає перевагу російській мові.

Також ми писали, що Юрій Луценко на мітингу на захист Петра Порошенка назвав церкву "мафією".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом