Савченко розповіла, як українці ставляться до суду над Порошенком: "То плакати, то сміятись"
Савченко розповіла, як українці ставляться до суду над Порошенком: "То плакати, то сміятись"

Савченко розповіла, як українці ставляться до суду над Порошенком: "То плакати, то сміятись"

У прямому ефірі на телеканалі "Україна 24" виступила громадський діяч, народний депутат VIII скликання та делегат Парламентської асамблеї Ради Європи Надія Савченко.

Випуск програми "Україна сьогодні з Ганною Степанець" дивіться на YouTube.

Різке висловлювання про українських політиків

Будучи народним депутатом свого часу, Савченко знає про те, що відбувається у Верховній Раді не з чуток. Вона встигла скласти власну думку про те, якими в більшості своїй є нардепи України і ті чиновники, які знаходяться в круговороті сучасного політичного середовища.

Надія Савченко назвала політику України - серіалом і шоу, а депутатів-баригами

Надія Савченко вважає, що в парламенті поголовно сидять "продажні політики" і, як спробувала легше висловитися жінка, "бариги". А зміниться така ситуація лише після того, як повністю знищать депутатську недоторканність, і з'явиться впевненість, що навіть президент в будь-якому випадку не уникне справедливого покарання. Навіть якщо воно має на меті тюремне ув'язнення.

Порівняння з серіалами і шоу

Також Савченко розповіла, як українці зараз ставляться до подій в Україні. На її думку, громадяни тільки сміються або плачуть, дізнаючись чергові новини, тому політика більше нагадує серіал або шоу, а не серйозне середовище, з якого повинні управляти країною.

На думку Надії Савченко, українці з недовірою ставляться до справи Петра Порошенка

Таке ж ставлення в українців і до справи Петра Порошенка. Нібито Савченко чула чутки, що ні Генеральний прокурор Ірина Венедиктова, ні її заступники не могли офіційно підписати підозру в державній зраді, оскільки отримали від п'ятого президента хабар за призначення його людини в Офісі.

Що ж, якщо поширюються подібні чутки, які не мають під собою ніяких фактів і доказів, каже Надія, то і довіри українців до справи не буде.  

Раніше портал MY.UA повідомляв, що "Не вірю нашому суду": Марина Порошенко зізналася, що готується до гіршого.

Також ми писали, що журналіст "Голосу Америки" розповів, що іноземні ЗМІ говорять про справу Порошенка.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом