Черкаський Нацкорпус перевірив стан 10 міських бомбосховищ
Черкаський Нацкорпус перевірив стан 10 міських бомбосховищ

Черкаський Нацкорпус перевірив стан 10 міських бомбосховищ

Представники Черкаського осередку Національного Корпусу вказали на незадовільний стан черкаських бомбосховищ.

Про це розповідаєтьсяу Telegram-каналі «Національний Корпус».

У публікації сказано, що ветерани неоднократно зверталися до представників влади із питаннями щодо бомбосховищ, але їх завжди ігнорували. «Уже вдруге до депутатів Черкаської міської ради з трибуни звернувся представник Громадської ради при ОДА, ветеран полку «Азов» Ярослав Лисенко. Він наголосив на необхідності проведення ревізії сховищ та їх укомплектування, а також створити алгоритм дій для цивільного населення у разі повномасштабного російського вторгнення», - розповідається у повідомленні.

Тому, зазначають представники Нацкорпусу, їм самостійно довелося провести ревізію бомбосховищ у Черкасах, яких взагалі є 80 і 4 з яких протирадіаційні. Зокрема вони, розповідає керівник Черкаського осередку Національного Корпусу Дмитро Кухарчук, перевірили 10 бомбосховищ, але переважно вони або зовсім у зруйнованому стані, або ж знаходяться на закритих територіях підприємств.

За його словами, єдине нормальне бомбосховище знаходиться біля міської ради. «Вочевидь, щоб чиновникам було де сховатись у разі повномасштабної війни», - підкреслює Дмитро Кухарчук.

Як повідомляв My.ua, Білецький прокоментував заклики Володимира Зеленського не панікувати через можливий наступ РФ.

Також My.ua писав про те, що Жорін вказав на сигнали підготовки до початку повномасштабної війни РФ проти України.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом