"Давно забрав би Україну": Рамзан Кадиров погрожує зробити з нас нову Чечню
"Давно забрав би Україну": Рамзан Кадиров погрожує зробити з нас нову Чечню

"Давно забрав би Україну": Рамзан Кадиров погрожує зробити з нас нову Чечню

Рамзан Кадиров, президент Чеченської республіки, заявив, що якби він був на місці Володимира Путіна, то вже давно забрав би Україну.

Про це він повідомив у розмові з Магомедом Даудовим, керівником чеченського парламенту. Відповідне відео Даудов розмістив на своїй сторінці в Іnstagram.

Заява Рамзана Кадирова

Рамзан Кадиров вважає, що Україну треба завоювати та «навести там лад». Так, чеченський глава заявив, що на місці Володимира Путіна, президента РФ, він би «ввів війська в Україні та забрав її». 

Крім цього, Кадиров висловився і про українську владу. На його думку, Україною керують продажні і навіжені люди. Рамзан Кадиров додає, що треба вживати запобіжних заходів, оскільки може повторитися історія з Сирією. Чеченський глава вважає, що у РФ могли б зараз вбивати людей, якби свого часу не зупинили «шайтанів» у Сирії. Кадиров підкреслює, що треба зупинити й Україну, вона, мовляв, загрожує безпеці їхньої держави. 

«А що, ми маємо мовчати, чи що?», — дивується Кадиров у діалозі з Даудовим.
Рамзан Кадиров

Кремль відреагував на слова Рамзана Кадирова

Російська влада, зокрема прессекретар Володимира Путіна Дмитро Пєсков,  нагадала, що основи внутрішньої та зовнішньої політики РФ (а Чечня також входить у федерацію) формуються президентом. Тому Кадиров може висунути свою кандидатуру й балотуватися в президенти РФ на наступних виборах, як і кожен громадянин держави. 

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що глава Чечні Рамзан Кадиров пригрозив завоювати Україну: "Після Криму треба було забрати Київ".

Також портал MY.UA писав, що Порошенко розповів про плани нападу Росії. "Путін буде наступати танками?"

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Кукиб
Журналист
Поделиться сюжетом