6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вєрка Сердючка на сцені "Дизель Шоу" заспівала "Батько наш Бандера" і зірвала оплески
Вєрка Сердючка на сцені "Дизель Шоу" заспівала "Батько наш Бандера" і зірвала оплески

Вєрка Сердючка на сцені "Дизель Шоу" заспівала "Батько наш Бандера" і зірвала оплески

Український шоумен Андрій Данилко в образі знаменитої артистки Вєрки Сердючки здивував глядачів на концерті популярного гумористичного "Дизель Шоу". Разом зі своєю командою він виконав а капела знамениту пісню "Батько наш Бандера".

Відео імпровізації виклала прес-служба "Дизель Студіо" на своєму офіційному сайті.

Імпровізація від Вєрки Сердючки

За словами організаторів концерту, вони домовилися з Данилком, що той заспіває дві популярні пісні зі свого репертуару. Але після закінчення виступу на сцену з квітами вибігла дівчинка. Поспілкувавшись з дитиною, Вєрка Сердючка вирішила продовжити виступ і виконала знамениту пісню "Батько наш Бандера", в чому їй допомогли бек-вокалісти.

Імпровізація сподобалася глядачам у Палаці "Україна", які прийшли подивитися "Дизель Шоу". Вони підтримали артистів оплесками. Рядки з пісні звучали так: "Батько наш - Бандера. Україна - мати. Ми за Україну будемо воювати".

Популярність пісні в TikTok

Восени 2021 року композиція завірусилася в українському сегменті соціальної мережі TikTok, коли кілька учнів львівської школи опублікували в додатку відео з виконанням цих слів. Пізніше їх підтримали по всій країні. Записувати короткі ролики і викладати в TikTok почали не тільки підлітки, але навіть політики, і пісня "Батько наш Бандера" стала однією з найпопулярніших за запитом в YouTube.

Російські ЗМІ розповідали, що українські школярі таким чином намагалися "затролити" свою вчительку, яка нібито підтримувала політику Російської Федерації. Але самі герої першого ролика спростували ці чутки і назвали вчительку своєю натхненницею зйомки відео.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Вєрка Сердючка вперше за 20 років записала пісню українською.

Також ми писали, що Тіна Кароль посварилася з "1+1"? Поп-діва з'явиться в проекті іншого каналу :" Я завжди програю".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом