Жодне звернення медиків, яким не підвищили зарплатню, не залишиться без уваги - ОП
Жодне звернення медиків, яким не підвищили зарплатню, не залишиться без уваги - ОП

Жодне звернення медиків, яким не підвищили зарплатню, не залишиться без уваги - ОП

Заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко після селекторної наради з керівниками областей наголосив, що жодне звернення медиків, яким не підвищили зарплатню, не залишиться без уваги.

Про це він написав у своєму Facebook.

Він нагадав, що президент Володимир Зеленський ініціював підвищення заробітної плати медикам з цього року і в багатьох закладах лікарям та молодшому медичному персоналу за січень вже нараховано нову базову зарплату.

За його словами, на центральному рівні зроблено все необхідне, проте в регіонах ще є над чим працювати. "Надходить багато звернень з областей, що головні лікарі примушують медиків переходити на неповні ставки. Це неприпустимо!", - наголосив заступник керівника ОП.

Кирило Тимошенко закликав лікарів та медичних працівників повідомляти йому особисто про факти  невиплати підвищеної зарплати або примушування перейти на неповну ставку. 

"Пишіть мені в особисті повідомлення, зазначайте заклад та населений пункт, де не виконали доручення Президента України. Обіцяю, що жодне звернення не залишиться без уваги", - підкреслив він.

Тимошенко розповів, що ситуацію в лікарнях по всій країні вже перевіряє міністр охорони здоров’я Віктор Ляшко та наголосив, що особисто долучиться до цих перевірок.

Нагадаємо, раніше Кирило Тимошенко, який також є координатором програми президента Володимира Зеленського "Велике будівництво", повідомляв, що завдяки реалізації програми в Україні з’явилося 200 сучасних приймальних відділень в опорних лікарнях з медичною технікою та 600 повноцінних сільських амбулаторій.

Теги по теме
Юлия Тимошенко
Источник материала
Поделиться сюжетом