Ківа назвав Путіна "справжнім християнином" , а Зеленського- "тимчасовою людиною"
Ківа назвав Путіна "справжнім християнином" , а Зеленського- "тимчасовою людиною"

Ківа назвав Путіна "справжнім християнином" , а Зеленського- "тимчасовою людиною"

Черговий скандальний привід надав народний депутат України від фракції "Опозиційна платформа – За життя" Ілля Кива. Він не раз потрапляв під приціл критики через проросійські вислови.

Новий пропагандистський ролик Ілля Кива виклав на особистій сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Володимир Путін - справжній християнин"

9 лютого Ілля Кива віщав у прямому ефірі пропагандистського телеканалу "Росія 1". Цей ролик він і виклав у Facebook. Під час свого виступу нардеп назвав президента Росії Володимира Путіна "справжнім християнином" через те, що той запропонував п'ятому президенту України Петру Порошенку притулок в якості гуманітарної допомоги через політичні переслідування в рідній країні.

Ілля Кива в ефірі каналу "Росія 1" назвав Володимира Путіна "справжнім християнином", а Зеленського - "непотрібним"

"Президент Росії проявив, як завжди, християнську чесноту. Православна людина рятує заблукану вівцю",- прокоментував Ілля Кива, маючи на увазі під "вівцею" лідера "Європейської солідарності" Петра Порошенка. Зауважимо, той у свою чергу порадив Путіну усвідомити, що в Україні самі розберуться в цьому питанні.

"Володимир Зеленський - фактично непотрібний"

Після просторікування на тему християнської чесноти Володимира Путіна, співрозмовник перейшов до президента України Володимира Зеленського. Кива згадав прес-конференцію з президентом Франції Еммануелем Макроном. Він зазначив, що під час цієї зустрічі Зеленський дав зрозуміти: він "людина тимчасова і ні на що не впливає, фактично непотрібний".

Зате порахував висловлювання Володимира Путіна "чітким" по відношенню до України. Мається на увазі фраза: "Подобається, не подобається – терпи, моя красуня". Цей вислів стосується виконання Мінських угод, які українська влада вважає руйнівними для нашої країни.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Росії 9 маршрутів вторгнення в Україну, розвідка назвала дату.

Також ми писали, чому Зеленський закрив телеканал "НАШ"?

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом