Нас провели? Коломойський пояснив, як закон Зеленського про олігархів вигідний багатіям
Нас провели? Коломойський пояснив, як закон Зеленського про олігархів вигідний багатіям

Нас провели? Коломойський пояснив, як закон Зеленського про олігархів вигідний багатіям

На думку українського олігарха Ігоря Коломойського, якщо його ще не посадили у в'язницю згідно із законом про олігархів, то йому вже нічого бояться.

Про це він заговорив в інтерв'ю виданню "Українська правда".

Впевненість у вигідності

Ігор Коломойський відповів на запитання журналістів, чи не боїться впливу на себе закону № 1780-ІХ: "Як мені пояснили адвокати, мені це вигідно, мене це влаштовує. Це хороший закон. З точки зору мінусів – взагалі ніяких проблем". Така думка виникла, оскільки до бізнесмена не було висунуто жодних претензій після оприлюднення декларації про нажите майно.

Ігор Коломойський впевнений, що закон про олігархію йому вигідний і не страшний

Він уточнив, що якщо виконувати всі вимоги закону і робити це без спроб приховати правду, то проблем не виникне. Просто не буде приводу, щоб посадити у в'язницю. Декларація доведе, що все майно "нажите чесною непосильною працею", значить, санкції до олігарха не застосують і судити за шахрайство не будуть.

Ігор Коломойський нібито надав всі необхідні документи, які доводять його правомірність, тому закон для нього не страшний.

 Що являє собою закон про олігархів?

Закон "Про запобігання загроз національній безпеці, пов'язаних з надмірним впливом осіб, які мають значну економічну і політичну вагу в суспільному житті (олігархів)" підписав президент Володимир Зеленський в листопаді 2021 року. Він набуде чинності в травні і визначає санкції, які повинні бути накладені на людину, що підпадає під критерії олігарха.

Володимир Зеленський підписав закон у листопаді 2021 року,і наклав санкції на олігархів

Зокрема, ця особа не має права здійснювати внески на підтримку політичних партій і брати участь у великій приватизації. Але повинна подавати декларацію про доходи, де прописує правомірність отримання всього майна.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що бенкет під час чуми: з'явилися фото, як розкішно Ігор Коломойський відзначив день народження.

Також ми писали, що у Жириновського, який зробив 8 російських щеплень, почалося запалення мозку.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом