Відомі грузини записали сильне відео на підтримку України на День єднання
Відомі грузини записали сильне відео на підтримку України на День єднання

Відомі грузини записали сильне відео на підтримку України на День єднання

Україну вирішили підтримати друзі з Грузії, записавши відеоролик, в якому натхненно мотивували країну на успіх протистояння російській агресії.

Ролик опублікований на YouTube-каналі in time Ukraine.   

Хто вірить в українську свободу

Невелике відео записали відомі грузинські діячі на честь Дня єднання, який заснував президент України Володимир Зеленський. Тепер щорічно свято відзначатимуть 16 лютого. Щоб підтримати дух українського народу і вкотре показати, що Грузія є другом нашої країни, був змонтований відеоролик з мотивуючими словами підтримки.

Актор Вахтанг Кікабідзе, четвертий президент Грузії Георгій Маргвелашвілі та інші відомі грузини записали відео на підтримку України

Так, на кадрах глядачі побачили співачку Ніно Катамадзе, актора Вахтанга Кікабідзе, четвертого президента Грузії Георгія Маргвелашвілі, шеф-кухаря Мішу Авсаджанішвілі, активістку Татушу Арвеладзе, баскетболіста Георгія Цинцанзе, режисера Кеті Мачаваріані та багатьох інших видатних особистостей.

Свобода Українців - це і свобода грузин

Всі учасники запису розмовляли українською мовою, що теж підтверджує щирість слів. Так, грузини заявили, що українська свобода дорівнює грузинській, тому в такий історичний момент, як можлива війна з Росією, всі ми повинні бути "твердими, єдиними і безстрашними - як це було завжди у важкі часи для України".

Також на відео всі присутні пообіцяли, що будуть завжди надалі стояти на боці України, оскільки успіх і свобода нашої країни ототожнюється з успіхом і свободою Грузії. Так було і буде завжди: "Населення Грузії підтримувало і буде підтримувати Україну і народ. Нехай живе вільна Україна, нехай живе вільна Грузія".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що археологи повідомили про знахідку, здатну переписати історію людства.

Також ми писали, що Ігор Коломойський заявив, що телеведуча "1+1" Наталія Мосейчук може піти в президенти.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом