Депутата Київради Трубіцина раніше судили за підробку документів – Бутусов
Депутата Київради Трубіцина раніше судили за підробку документів – Бутусов

Депутата Київради Трубіцина раніше судили за підробку документів – Бутусов

У 2010 році Владислав Трубіцин підробив посвідчення інспектора енергонагляду та намагався "інспектувати" два ринки в Ізюмі, повідомив головний редактор видання "Цензор.НЕТ" Юрій Бутусов у Facebook.

"Виявляється, 27-річний Трубіцин підробив посвідчення інспектора енергонагляду і з'явився з фіктивними перевірками на два ринки в Ізюмі. На одному з ринків аферистові-початківцю повірили, на іншому – затримали і здали в поліцію", – зазначив він.

За його словами, через молодість підсудного та те, що його дії не спричинили матеріальної шкоди, суд звільнив Трубіцина від кримінальної відповідальності, при цьому підсудний навіть не прийшов на засідання.

"І ось через 10 років Трубіцин придумав значно соліднішу аферу – увійшов до першої п'ятірки партії "Слуга народу" в Києві й почав під "дахом" голови Офісу президента Андрія Єрмака та заступника голови ОП Олега Татарова вимагати гроші з власників кіосків. Які багаті біографії у цих "нових облич", як легко людьми з такою біографією маніпулювати, компромат на руках, виконають будь-яку команду, не замислюючись", – додав Бутусов.

Нагадаємо, раніше Національне антикорупційне бюро затримало на хабарі "слугу народу" Владислава Трубіцина, який є близькою людиною до голови Офісу президента Андрія Єрмака. Співробітники НАБУ затримали голову комісії Київради з питань підприємництва та благоустрою, а також його помічника під час отримання хабаря в розмірі 1 мільйон 260 тисяч гривень.

Головні новини дня без спаму та реклами! Друзі, підписуйтеся на "5 канал" у Telegram. Хвилина – і ви в курсі подій.

 

Теги по теме
НАБУ взятка
Источник материала
Поделиться сюжетом