"Гарматне м'ясо, вас знищують": дружина Олександра Усика звернулася до росіян
"Гарматне м'ясо, вас знищують": дружина Олександра Усика звернулася до росіян

"Гарматне м'ясо, вас знищують": дружина Олександра Усика звернулася до росіян

До жителів Росії звернулася із закликом не пускати дітей на гарматне м'ясо в Україну дружина чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями IBF, WBA, WBO і IBO Олександра Усика.

Подробиці пише видання "Обозреватель".

Путін вже програв, коли напав на Україну

Уродженка Сімферополя Катерина Хмелевська записала відеозвернення до росіян, які ще зберегли зачатки розсудливості. Вона закликала матерів ховати своїх синів і не віддавати на війну, адже трупами росіян вже укриті поля і дороги нашої країни. І далі буде більше.

Дружина Олександра Усика Катерина звернулася до росіян і закликала зупинити своїх дітей, не пускати їх на війну

"Я звертаюся до всієї Росії. Вже до Криму марно звертатися, там все зрозуміло. Дівчатка, мами, жінки, бабусі – не пускайте своїх чоловіків, ховайте. Тому що тут гарматне м'ясо, нас знищують, вас знищують, просто жесть. Я не знаю, коли це закінчиться. Скільки йому потрібно ще тут трупів, скільки йому потрібно ще всього? Путін вже програв, бл*ха, коли він заспокоїтися. Заспокойте його, я прошу вас", - заявила Хмелевська.

Невдала спроба достукатися до кримчан

Напередодні дружина Олександра Усика так само зверталася до своїх рідних кримчан. Дівчина не могла стримувати вирази, розповідаючи про жахи, які творять в Україні окупанти, і не розуміючи, чому люди боятися протистояти путінському режиму. На жаль, ніякої віддачі Хмелевська не отримала. Зауважимо, вона з родиною виїхала з рідного міста в 2014 році після окупації Криму.

Олександр Усик залишився в Україні і вступив до лав територіальної оборони

Сам Олександр Усик раніше вступив в територіальну оборону і взяв в руки зброю, щоб захищати рідних і Батьківщину. Напад Росії застав дружину з дітьми в Ворзелі (Київська область), де Усики побудували затишний будинок з терасою і балконом.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Віра Брежнєва благає зупинити війну: Костянтин Меладзе ховається в підвалах Києва.

Також ми писали, що Тіна Кароль з матами обрушилася на Путіна: "Я спопелю тебе, бережися, ху**о".

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом