"Знаєш як жаба цицьку дає?": полонений окупант намагається зрозуміти українські прислів'я
"Знаєш як жаба цицьку дає?": полонений окупант намагається зрозуміти українські прислів'я

"Знаєш як жаба цицьку дає?": полонений окупант намагається зрозуміти українські прислів'я

Система допиту російських окупантів або диверсантів, які потрапляють в полон або здаються самі, в Україні виробилася дуже своєрідна.

Подробиці дивіться на платформі YouTube.

Партія військовополонених в Сумах

Місто Суми і весь регіон разом з Харковом і Маріуполем залишається однією з найгарячіших точок зіткнення. У цьому населеному пункті точаться жорстокі бої, місто обстрілюють і бомблять. В окрузі дислокується чимало російських солдатів, що значить - багатьох з них можна взяти в полон.

У Сумській області тероборона допитувала окупантів у полоні словами: "Знаєш як жаба цицьку дає?"

Але ще в першій половині військових дій бійці територіальної оборони Сумської області повідомили, що їх силами затримана ціла шеренга військовослужбовців РФ. "Ранковий улов Сумської територіальної оборони", - саме такими словами позначили інформацію українці.

Допит - ціле мистецтво

На відео, яке зняли після упіймання, видно колону людей, які стоять обличчям до стінки. Одного з солдатів Росії викликали на короткий допит. Після слова "паляниця", яким перевіряли потенційних диверсантів, рівень допиту вийшов на новий щабель. Національну приналежність вирішили перевірити фразеологізмами.

Хоча по зовнішності допитуваного видно, що його національність явно не українська, бійці територіальної оборони запитали: "Знаєш як жаба цицьку дає?". Багатослівне мовчання дало зрозуміти, що нічого росіянин не зрозумів. Натомість наші бійці пообіцяли йому таке влаштувати. Незважаючи на війну в країні, люди не розучилися жартувати. А ось по вигляду полоненого ясно, що йому не до жартів

Зауважимо, в народі значення цього фразеологізму перекладається як "втопитися".

Раніше портал MY.UA повідомляв, що час для нової "військової операції": в Японії озвучили територіальні претензії до Росії.

Також ми писали, що онук і син Софії Ротару намагалися незаконно втекти з України, їх спіймала на кордоні.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом