"Добро завжди перемагає": українці відповіли на пропагандистський мультик про Миколу
"Добро завжди перемагає": українці відповіли на пропагандистський мультик про Миколу

"Добро завжди перемагає": українці відповіли на пропагандистський мультик про Миколу

Через кілька днів війни в Україні російська пропаганда поширила свої щупальця навіть на маленьких дітей. Був створений короткий анімаційний ролик з головними героями Іваном і Миколою.

Подробиці пише видання "ТСН".

Як Росія захищає Україну від Заходу

Посил мультика був самим прозорим. Хлопчик Іван, який проектував Росію, намагався шляхом відібрання палиці врятувати Миколу (проекція України) від жорстокої Америки, яка зруйнувала дружбу між двома дітьми і перетягнула Миколу на свій бік – бік агресії і війни.

Як видно, пропаганда не гребує впливати навіть на мізки своїх найменших жителів, намагаючись вбити їм в голову відверту брехню. У відповідь на це українськими кріейторами "1+1 media", "Анімаград" і "Мамахохотала" був створений подібний мультфільм, що розкриває правду на події.

"Добро завжди перемагає"

Саме таку назву носить відео-ролик. Він триває всього дві з половиною хвилини, і доступний трьома мовами – українською, російською та англійською. Згодом автори обіцяють додати й інші.

 "Цей мультфільм - відповідь на маніпулятивну дезінформацію, яку поширює і насаджує РФ. Мультфільм буде зрозумілий дітям від 3 років і допоможе дорослим знайти слова, щоб пояснити те, що відбувається", - розповідають автори.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що у Росії заблокують Instagram і подають до суду на господиню Facebook корпорацію Meta.

Також ми писали, що "Божевільний Путін" готує хімічну зброю: що пишуть про війну в Україні світові ЗМІ.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом