Посуд від Hermes і валізи Louis Vuitton: активісти показали маєток кума Путіна Медведчука
Посуд від Hermes і валізи Louis Vuitton: активісти показали маєток кума Путіна Медведчука

Посуд від Hermes і валізи Louis Vuitton: активісти показали маєток кума Путіна Медведчука

Кум Путіна, народний депутат від "Опозиційної платформи - За життя" Віктор Медведчук, який повинен був відбувати домашній арешт у зв'язку з підозрою в державній зраді у своєму київському маєтку, втік із зазначеного будинку.

За час перебування в умовах домашнього арешту він займався реконструкцією свого палацу біля Києва – поруч з Пуще-Водицею, куди нещодавно прийшла група активістів для тимчасового контролю за будівлею і захисту його від мародерів. Активісти чекають співробітників правоохоронних органів, які повинні описати і заарештувати майно, повідомляє "Слідство.Інфо".

Розкіш палацу Медведчука

У самому палаці зараз порожньо, адже Медведчук його реконструював і перебудовував, у зв'язку з чим там, на перший погляд, немає нічого, крім голих стін і дерев'яних балок.

Однак від масштабу маєтку перехоплює дух. У ньому передбачено понад 100 окремих кімнат: зал, кухонь, спалень і віталень. Площа будинку становить понад 2000 квадратних метрів.

Площа маєтку становить понад 2000 квадратних метрів

На час реконструкції безліч цінних речей і предметів розкоші Медведчуки зберігали в картонних коробках, які були виявлені активістами в господарських приміщеннях.

У кімнатах - велика кількість картин, ікон, гобеленів і статуеток, які просто склали в одну купу.

Ікони, картини та гобелени зібрані в одну купу

Біля них розташований гардероб з суконь і вечірніх нарядів, мабуть, Оксани Марченко.

Окрему кімнату виділили на зберігання хутряних речей подружжя кума Путіна. Полички заставлені головами манекенів, на які надіті хутряні шапки.

В окремій кімнаті зберігаються хутряні речі Марченко

З боків в коридорі стоїть кілька великих коробок, всередині яких-помаранчеві коробки поменше. На них видніється логотип Hermes Paris. У коробках - незліченна кількість розкішних тарілок і сервізів, вартістю в сотні, якщо не тисячі євро за одиницю.

Також у палаці знайдено кілька валіз Louis Vuitton і ряд інших цінних предметів.

Подарований Медведчуку кулемет "Максим"

Біля кришталевої люстри також стоїть кулемет "Максим" - подарунок Медведчуку від його охоронців і водіїв на честь його п'ятдесятиріччя (у 2004 році).

Примітка

Медведчуку було відомо про новий напад Росії на Україну. Про це, зокрема, свідчить спішна втеча Оксани Марченко з країни через Білорусь.

Раніше на MY.UA: подробиці втечі сина і онука Софії Ротару з України: скільки вони заплатили.

Також нагадаємо, що ЗМІ дізналися, де ховається коханка Путіна Аліна Кабаєва з чотирма дітьми.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Екатерина Танчик
Редактор новостей
Поделиться сюжетом