Це повинен бачити весь світ: евакуйовані з України діти розповіли, що думають про війну і Путіна
Це повинен бачити весь світ: евакуйовані з України діти розповіли, що думають про війну і Путіна

Це повинен бачити весь світ: евакуйовані з України діти розповіли, що думають про війну і Путіна

За 20 днів війни з України евакуювалися по різних країнах світу практично три мільйони людей. З них більша частина - діти. Що вони думають про те, що відбувається, і яким бачать майбутнє?

На це питання спробувало відповісти "Радіо Свобода".

Путіну в дитинстві не приділяли увагу?

Видання опублікувало на сторінці в Instagram відео, на якому четверо дітей розповідають про свої враження, діляться думками щодо війни в Україні та президента Росії Володимира Путіна. Незважаючи на маленький вік, українські дітки вже стали не по роках дорослими і відповідальними, вони розуміють набагато більше, ніж хотілося б для них у мирний час.

Данило Фельде, Дарія Авдєєва, Єва Прядко і Денис Коряченко - евакуйовані з України діти-розповіли, що думають про війну і Володимира Путіна

Так, Дарія Авдєєва цілком справедливо зазначила, що Путін хоче контролювати і захопити весь світ. А його так звана спецоперація насправді справжнісінька війна. Також дівчинка поставила риторичне питання: "Може, Путіну в дитинстві приділяли занадто мало уваги?" І тому у нього розвинувся комплекс всевладдя? Як би там не було, але українська армія все одно переможе, адже "добро завжди перемагає зло".

Діти не хотіли їхати з України, але знають, що повернутися на Батьківщину

Данило Фельде розповів, що йому довелося виїхати, оскільки біля його будинку летіли бомби. Нікому не побажаєш такого пережити, тим більше дітям. Але вони не втратили віру в світле майбутнє, і сподіваються незабаром повернутися додому. Денис Коряченко, наприклад, точно знає, любить Україну і знову побачить свій дім, коли все стихне. Адже саме в цій країні його майбутнє.

Ну а Єва Прядко задала питання, над яким зараз розмірковують по всьому світу: як може людина називатися президентом, якщо здатна щодня влаштовувати війну в іншій країні, мирній і квітучій? Як би важко зараз не було українським діткам, вони тримаються сміливо і впевнено, довіряючи своїй армії, яка незабаром прожене окупантів з рідного для себе дому.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Олексій Арестович назвав два можливі терміни, коли в Україні закінчиться війна.

Також ми писали, як пережити війну: дієві методи від протоієрея УПЦ Клименка.

Щоб не пропустити найцікавіші новини - читайте нас в Telegram і Viber.

Источник материала
Автор статьи
Елизавета Супивская
Редактор новостей
Поделиться сюжетом