19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Одіозна фанатка путіна Сніжана Єгорова раптово прозріла і заблагала про прощення: "Була пособницею вбивств, хаосу і паніки"
Одіозна фанатка путіна Сніжана Єгорова раптово прозріла і заблагала про прощення: "Була пособницею вбивств, хаосу і паніки"

Одіозна фанатка путіна Сніжана Єгорова раптово прозріла і заблагала про прощення: "Була пособницею вбивств, хаосу і паніки"

Колишня дружина відомого українського шоумена і співака Антіна Мухарського, скандальна любителька "русского мира" Сніжана Єгорова раптово прозріла і розкаялася в своїх помилках.

Підпишись на наш Viber: новини, гумор та розваги!

Підписатися

Ще недавно Сніжана Єгорова активно, з піною біля рота, захищала методи володимира путіна і закликала його захопити Україну. Вона навіть називала кривавого диктатора "героєм нашого часу". Примітно, що навіть рідна дочка соромилася слів матері.

Скрін, Instagram Єгорова

Тепер же, через 20 днів після початку вторгнення, вона раптово «прозріла» і розчарувалася в своєму кумирі. Єгорова навіть почала вибачатися за любов до Росії і раптом заявила, що тепер-то усвідомила свої помилки. Актриса написала у своєму Telegram-каналі, "до неї нарешті дійшло".

«Я всі роки велася на російську інформацію. Піддавалася дезі росіян і вважала, що вони осудні люди. Я завжди була впевнена, що не можу помилятися і для мене все очевидно. Але зараз бачу зворотне і знаю тепер, що вони заливають кров'ю мирні міста і почнуть вбивати цивільних. Це просто жесть. Але всім властиво помилятися. І ось нарешті до мене дійшло", - плачеться Єгорова.

Вона також попросила вибачення в українців за свої слова і дії.

"Я не звикла вибачатися, але сьогодні хочу це зробити! Вибачте за те, що я підтримала агресію! Вибачте за те, що була сліпою і глухою! Вибачте за те, що була пособницею вбивств, хаосу і паніки! Я стою на колінах перед усім українським народом!!!", - голосить фанатка путіна.

Всі її слова каяття навряд чи варті уваги постраждалого українського народу: днями одіозній Єгоровій та її дітям відмовили у продовженні посвідки на проживання в Туреччині.

Раніше портал Знай.ua повідомляв, що Рамзан Кадиров заявив, що готовий захопити Україну. Глава Чечні повідомив, що відносини з Україною не рівень Володимира Путіна, а його компетенція.

Також ми повідомляли, що колишня Антіна Мухарського Сніжана Єгорова назвала Путіна "героєм нашого часу" через визнання "Л / ДНР" - "Бог на допомогу!".

Також, колишня Антіна Мухарського Сніжана Єгорова заявила, що підтримує Путіна: "нехай СБУ нею займуться". Жінка супроводила свою політичну заяву відеозаписом російського шоу і порадила його подивитися.

Теги по теме
Владимир Путин
Источник материала
Поделиться сюжетом